Laatste update 01 Dec 2023
3 Gave Wild West Accommodaties voor een Nachtje Slagharen

Slagharen staat bekend om zijn spannende attracties, Wild West-thema en gastvrije sfeer. Naast het pretpark kun je bovendien genieten van de vele waterglijbanen van Aqua Mexicana. Als je op zoek bent naar een unieke ervaring tijdens je verblijf in Slagharen, overweeg dan eens om te overnachten in een van de geweldige Wild West accommodaties op en rondom dit vakantiepark. Hier zijn 3 gave accommodaties waar je kunt blijven slapen als je een bezoek wil brengen aan Slagharen. 

1. Wigwam Deluxe op vakantiepark Slagharen

De Wigwam Deluxe accommodaties op vakantiepark Slagharen bieden gasten de kans om te ervaren hoe het is om op de avontuurlijke prairie te slapen, net als echte indianen. Deze wigwams bevinden zich op pijl-en-boog afstand van het attractiepark, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle opwinding.

Wigwam-deluxe-Slagharen-5.jpg

Elke Wigwam Deluxe is voorzien van moderne faciliteiten, waaronder een keuken, meubilair en een eigen badkamer naast de tent. Dit zorgt voor een comfortabele en gemakkelijke overnachtingservaring. Tijdens je verblijf zijn de toegang tot het attractiepark en Aqua Mexicana inbegrepen, waardoor je dagen vol avontuur kunt beleven.

  • Maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen

2. Cowboy Cottage op vakantiepark Slagharen

Stap rechtstreeks vanuit je Cowboy Cottage het attractiepark binnen! Deze accommodaties zijn gethematiseerd in Wild West sferen en liggen op slechts enkele minuten loopafstand van de attracties. De vrijstaande cottages zijn rookvrij en bieden plaats aan maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen.

Cowboy-Cottage-Slagharen-2.jpg

Elke Cowboy Cottage bestaat uit een slaapkamer met 2 stapelbedden en een slaapbank in de woonkamer. Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen. Net als bij de Wigwam Deluxe zijn de toegang tot het attractiepark en Aqua Mexicana inbegrepen, waardoor je de volledige Slagharen-ervaring kunt beleven.

  • Maximaal 2 volwassenen, 4 kinderen, 1 huisdier

3. Yellowstone Lodge op vakantiepark Slagharen

Als je de sfeer van Yellowstone National Park in Amerika wilt ervaren, kun je kiezen voor een verblijf in de luxe Yellowstone Lodges op vakantiepark Slagharen. Deze lodges bieden plaats aan maximaal 4 volwassenen en zijn voorzien van moderne voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

Yellowstone-Slagharen-2.jpg

Naast de accommodatie kun je genieten van de attracties in het park en ontspannen in Aqua Mexicana. De Yellowstone Lodges bieden een unieke sfeer en zijn een geweldige keuze voor gezinnen en groepen die op zoek zijn naar een comfortabele overnachtingsmogelijkheid.

  • Maximaal 4 volwassenen

Dompel jezelf onder in het Wilde Westen

Zoals je gezien hebt, biedt vakantiepark Slagharen een breed scala aan Wild West accommodaties, van wigwams en cowboy cottages tot boomhutten en lodges. Welke je ook kiest, je bent verzekerd van een unieke en avontuurlijke ervaring tijdens je verblijf in Slagharen. 

Vakantiepark Slagharen
Vakantiepark Slagharen Slagharen, Nederland
  • Overnachten in Wigwam of Cowboy Lodge
  • Gratis toegang tot attractiepark Slagharen
  • Gelegen in het mooie Vechtdal
8.8 / 10
8.8 / 10
Algemene indruk
9
Ligging
8.9
Service
8.8
Prijs kwaliteit
8.3

Geniet van de spannende attracties, het prachtige themapark en de comfortabele accommodaties voor een onvergetelijke vakantie in Wild West-stijl. Wil je toch iets anders. In de omgeving zijn tal van andere vakantieparken te vinden met unieke accommodaties. Kies een vakantiepark in Overijssel of een vakantiepark in het zuiden van Drenthe

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.