Laatste update 28 Apr 2023
10 Huisjes op de Beekse Bergen voor een Unieke Overnachting (Dichtbij de Dieren)

Een vakantie bij Beekse Bergen is een waar avontuur dat je nog lang bij zal blijven. Het is een plek waar je wakker kunt worden met het gebrul van de leeuwen en zoveel te doen is dat je tijd tekort komt. Tijdens je verblijf aan Beekse Bergen kun je kiezen uit een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. We hebben de 10 leukste huisjes voor je op een rijtje gezet. 

De Savanne Lodge 

  • Overnachten tussen de giraffen
  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Sauna 

Wil je tijdens je ontbijt uitkijken op de giraffen, zebra´s of leeuwen op de uitgestrekte savanne, kies dan voor de zes-persoons Savanne Lodge. Het is de perfecte combinatie van luxe en natuur. 

beekse-bergen-savanne-lodge.jpg

De belangrijkste reden om te kiezen voor deze mooie woning is de perfecte ligging direct aan de savanne of de leeuwenvlakte. Je kunt vanaf je overdekte terras urenlang naar de giraffen, struisvogels, zebra´s of leeuwen kijken. 

Daar komt nog bij dat deze modern en sfeervol ingerichte 6-persoons vakantiewoning voorzien is van alle gemakken. De woning heeft een ruime keuken met combimagnetron, vaatwasser en koffiemachine. Beide badkamers zijn bovendien zeer luxueus, één ervan heeft zelfs een eigen sauna. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt en liggen de handdoeken klaar zodat het eindeloze genieten meteen kan beginnen. 

Tip! Iets te vieren, bestel dan een vrolijke Safaritaart. 

Villa Maji 

  • Wegdromen aan het meer 
  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer 

VIlla Maji heeft alles voor een ontspannen vakantie op Beekse Bergen. ´Maji´ betekent ´water´ in het Swahili en zodra je aankomt bij deze villa weet je waarom het deze naam heeft gekregen. Dankzij de glazen voorgevel en het ruime terras heb je altijd vrij uitzicht over het meer. 

villa-maji-vooraanzicht-buitenkant-vakantiepark-beekse-bergen.jpg

De moderne vakantiewoning is zeer sfeervol ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Zo beschik je over een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en een ruim woongedeelte dat direct overloopt in het terras. 

Villa Maji is gelegen vlakbij alle faciliteiten van het Lake Resort zoals het zwembad, de speeltuinen, animatie en het restaurant. 

Tip! Wil je je dag ontspannen beginnen, kies dan voor de ontbijtservice en wordt wakker met een smakelijk ontbijtje voor de deur.

Savanne Groepslodge 

  • Groepsaccommodatie met zicht op de leeuwen
  • 14 personen
  • 7 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Sauna 

Wil je er even uit met een groep vrienden of familie dan kun je bij Beekse Bergen kiezen uit een ruim aanbod aan groepsaccommodaties. Ben je dol op leeuwen kies dan zeker voor de Savanne Groepslodge, deze ligt namelijk direct aan de leeuwenvlakte. Terwijl je gezellig samenkomt op het grote terras kun je de leeuwen van dichtbij bewonderen. 

safari-resort-beekse-bergen-savanne-groepslodge.jpg

Niet alleen door de ligging naast de leeuwenvlakte, maar ook door de Afrikaanse elementen in huis heb je echt het idee dat je in Afrika bent. Uiteraard is de Groepslodge voorzien van alle gemakken voor een aangenaam en ontspannen verblijft. Naast de ruime keuken met 5-pits inductie kookplaat, vaatwasser en Nespresso Zenius koffiemachine zijn er drie luxe badkamers waarvan één met vier-persoons sauna. 

Tip! Ga een middagje klimmen bij Klimrijk Brabant. Als gast van Safari Resort krijg je tijdens je verblijf 50% korting op de entree. 

Boomhut bij het water

  • Eén met de natuur in de boomtoppen
  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer 

Overnacht op een unieke manier midden in de natuur in de Boomhut op Safari Resort Beekse Bergen. Deze rustieke boomhutten met knusse inrichting bieden plaats aan maar liefst zes personen. De boomhut heeft een speelse split-level indeling wat het extra gezellig maakt. 

safari-resort-beekse-bergen-boomhut-vooraanzicht.jpg

Een van de slaapkamers is een knusse bedstee. Je hoeft bij aankomst de bedden niet op te maken en de handdoeken zijn al aanwezig. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de eindschoonmaak, die is inbegrepen. 

Een verblijf hier is extra bijzonder omdat je vanuit de boomhut prachtig uitzicht hebt op Bahari Beach en de savanne met zebra´s en giraffen. Je hebt een ruim terras tussen de bomen met een mooi panoramisch uitzicht. Uiteraard kun je overdag ook gratis op Safari of een bezoekje brengen aan Speelland. 

Tip! Wil je je vakantie feestelijk beginnen bestel dan een Bubbels-pakket met een fles Brut en een fles kinderchampagne. Hiermee kun je samen proosten op een mooie vakantie. 

Stoere Safaritent 

  • Echt op safari 
  • 6 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer 

Overnacht voor het echte safarigevoel in een luxe 6-persoons Safaritent. Deze compleet ingerichte tenten liggen aan de savanne of het water, een heerlijke plek dus voor de echte natuurliefhebber. Geniet van het fijne gevoel van kamperen met het comfort van een vakantiehuisje.

lake-resort-beekse-bergen-safaritent.jpg

De safaritent beschikt over twee slaapkamers met echte bedden en een leuke bedstee waar twee kinderen kunnen slapen. Daarnaast is er een gezellige woon- eetkamer met televisie en een keuken met koelkast, 4-pits inductie kookplaat, Nespresso koffiemachine, combimagnetron en waterkoker. 

Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. Ook voor de eindschoonmaak wordt gezorgd. 

Tip! Boek een bolderkar zodat je eenvoudig je spullen meeneemt naar het zwembad of op safari. 

Groepslodge op het Safari Resort

  • Een klein stukje Afrika in Brabant
  • 14 personen
  • 7 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Sauna 

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor je jaarlijkse vriendenuitje of familiereünie, kies dan voor een van de 15-persoons groeplodges. Deze ruime lodge is sfeervol ingericht met elementen van de Himba stam uit Afrika. Deze stijl wordt gekenmerkt door aardetinten en bijzondere motiefjes. 

safari-resort-beekse-bergen-groepslodge-vooraanzicht.jpg

Deze vrijstaande bungalows is gelegen aan het water of de bosrand in de buurt van de dieren. De kans is groot dat je de leeuwen af en toe hoort brullen vanaf je terras. De gelijkvloerse woning heeft een oppervlakte van 150m² en beschikt over een zeer compleet ingerichte keuken. Naast een koelkast met vriesvak is er ook een 5-pits inductie kookplaat, Nespresso apparaat, vaatwasser en combimagnetron.

De Groepslodge heeft maar liefst 7 slaapkamers en 3 badkamers. Een van de badkamers heeft bovendien een 4-persoons sauna waarin je na een dagje safari helemaal tot rust kunt komen.

Tip! Houdt het activiteitenprogramma in de gaten voor bijzondere excursies met gids. Leer meer over vleermuizen, wandel door het park na sluitingstijd of ga op Wild Walk met een ranger. 

Jungalow met dierenprint

  • Comfortabel overnachten aan het water
  • 5/6 personen 
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer 

Zodra je aan komt rijden op Lake Resort Beekse Bergen zie je de jungalow vakantiewoningen in de bossen. Dankzij de grappige Luipaard, zebra of giraffeprint op de muren kun je er niet omheen. Deze leuke vakantiewoningen met grote glazen pui zijn geschikt voor 5 of 6 personen. De jungalows liggen midden in de natuur en vlakbij het Victoriameer. 

jungalow-beekse-bergen-giraf.jpg

De woning is sfeervol en modern ingericht en de keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Er zijn drie slaapkamers en een zeer nette badkamer een ook je trouwe viervoeter mag mee op vakantie. 

Wil je lekker dicht bij het zandstrand, het restaurant en het zwembad logeren dan kun je het beste kiezen voor Jungalow Plus. Wie er lekker op uit wil met de kinderen kan ook kiezen voor een Kids Jungalow. Deze hebben een kinderbadje, kinderstoeltje, bolderkar en een omheinde tuin.

Tip! Vanuit Lake Resort Beekse Bergen kun je gratis met het Chimpanschip naar Speelland en met de Struisvogelexpress naar Safariland, dit scheelt je heel wat lopen. 

6-persoons Forest Cabin 

  • Comfort voor een scherpe prijs
  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer

Voor de liefhebbers van natuur is de Forest Cabin een hele goede keuze. Deze gezellige cabin ligt midden in de Brabantse bossen op een rustig deel van Lake Resort Beekse Bergen. Vlakbij de cabin vind je een leuk speeltuintje en een halte voor de Stuisvogelexpress zodat je snel naar Safaripark Beekse Bergen kunt. 

beekse-bergen-accommodatie-forest-cabin.jpg

De Forest Cabin heeft drie slaapkamers en een zeer nette badkamer met douche en toilet. De woonkamer is voorzien van een zitje en televisie en de open keuken bevat alles wat je nodig hebt om lekker zelf te koken. 

Bij mooi weer kun je op je veranda genieten van de prachtige bossen met zijn heerlijke geuren en de eekhoorntjes die af en toe voorbij komen. 

Tip! Hilvarenbeek is een prachtig bosrijk gebied dat je het beste kunt verkennen op de fiets. Boek een fietsarrangement inclusief routes, een grote fiets en een kinderfiets. 

Bungalowtent in de bossen

  • Comfortabel kamperen
  • 6 personen
  • 2 slaapkamers
  • Watertappunt en elektra

De Bungalowtent is ideaal voor liefhebbers van kamperen die niet hun eigen spullen mee willen nemen en iets meer comfort zoeken. De stoere tenten hebben twee slaapcabines met daarin elk twee echte bedden en twee onderschuifbedden. 

lake-resort-beekse-bergen-bungalowtent-vooraanzicht.jpg

In de bungalowtent vind je een tafel met stoelen voor zes personen en een keukenblok met tweepits kookplaat, koelkast met vriesvak en standaard keukeninventaris. De Bungalowtent heeft een elektriciteitsaansluiting en een watertappunt. Voor het sanitair maak je een korte wandeling naar het sanitairgebouw.

De ingerichte tenten liggen lekker dicht bij Ganvie Village, waar je terecht kunt voor de supermarkt en het zwembad. Deze leuke tenten zijn dan ook een leuke en budgetvriendelijke optie voor je vakantie op Lake Resort Beekse Bergen. 

Tip! Met de gratis AttractiePas mag je tijdens je verblijf op Beekse Bergen ook gratis een bezoek brengen aan andere parken. Bovendien heb je een jaar lang korting op een aantal parken zoals Dierenrijk, ZooParc en Aviodrome.

Groepsjungalow voor 16 personen

  • Samen genieten in de Brabantse bossen
  • 16 personen 
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers

De Groepsjungalow met zijn grappige giraffeprint is gelegen midden in de bossen van Lake Resort Beekse Bergen. Deze grote bungalow heeft genoeg ruimte voor 16 personen waardoor het een ideale plek is voor een vakantie met vrienden of familie. 

lake-resort-beekse-bergen-groepsjungalow-vooraanzicht.jpg

Deze woning heeft vier slaapkamers met zowel losse bedden als stevige stapelbedden. Daarnaast zijn er 2 badkamers en 2 aparte toiletruimtes. De keuken is lekker ruim en heeft naast een 4-pits gasfornuis ook twee koelkasten, een combimagnetron en vaatwasser. 

Op het terras staan picknicktafels zodat jullie met het hele gezelschap buiten kunnen zitten en kunnen genieten van de Brabantse natuur. Wil je net even wat meer comfort dan kun je ook kiezen voor Groepsjungalow Plus. 

Tip! Geen zin om te koken, bestel dan de gourmetservice zodat je lekker met zijn allen kunt braden en bakken. 

Beekse Bergen is voor iedereen

Niet alleen is er op Beekse Bergen heel vele te beleven, je kunt er ook kiezen uit een grote variëteit aan accommodaties. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar rust, vertier, luxe of avontuur, er is altijd een accommodatie die bij je past. 

Lake Resort Beekse Bergen
Lake Resort Beekse Bergen Hilvarenbeek, Nederland
Slapen tussen de wilde dieren
  • Overnacht in Afrikaanse stijl
  • Heerlijk ontspannen aan het Victoriameer
  • Onbeperkt toegang tot attracties met de AttractiePas
9.4 / 10
9.4 / 10
Algemene indruk
9.5
Ligging
9.5
Service
9.4
Prijs kwaliteit
9

De vakantiewoningen op Beekse Bergen die we hier hebben besproken zijn onze favorieten, maar dit is slechts het tipje van de ijsberg, er zijn namelijk nog heel veel andere opties. Bepaal of je op Lake Resort of Safari Resort wil verblijven en kies de vakantiewoning die past bij jouw wensen. Je gaat gegarandeerd een geweldig avontuur tegemoet. 

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.