Laatste update 04 Mar 2024
De 7 Leukste Tiny Houses van EuroParcs Vakantieparken

De afgelopen jaren zijn we massaal in eigen land op vakantie gegaan. Wat in eerste instantie nogal saai klonk, blijkt het tegenovergestelde te zijn. Nederland heeft zoveel moois bieden, de leukste plekken heb je vast nog niet gezien. Om ons kikkerlandje pas écht op een bijzondere manier te beleven, kun je overnachten in een tiny house bij EuroParcs Droomparken. Klein, comfortabel en toch van alle gemakken voorzien!

Video: Sfeerimpressie Tiny Houses Europarcs Droomparken

7 Super Leuke Tiny Houses van EuroParcs Droomparken

We hebben de 7 leukste tiny houses van EuroParcs Droomparken voor jou op een rij gezet, zodat je nu al het gevoel hebt dat je er even tussenuit bent.

1 Kaatsheuvel
7.5
  • Gelegen in de natuur bij de Loonse en Drunense Duinen
  • Subtropisch zwembad, buitenbad & animatie
  • Vlakbij het wereldberoemde attractiepark de Efteling
Bekijk prijzen Lees review
2 Droompark Maasduinen
7.8
  • Idyllisch gelegen omringd door de natuur
  • Recreatiemeer en overdekt zwembad
  • Leuke moderne huizen zoals een tiny house
Bekijk prijzen Lees review
3 Droompark Beekbergen
7.9
  • Verblijf in een Tiny House
  • Binnenzwembad met kinderbad en wellness
  • Geniet van de natuur op de Veluwe
Bekijk prijzen Lees review
4 Poort van Zeeland
8
  • Aan het strand van Haringvliet 
  • Vele activiteiten en watersporten
  • Ruime huizen ook voor groepen
Bekijk prijzen Lees review
5 Droompark De Zanding
8.3
  • Lekker binnen en buiten zwemmen
  • In bosrijke omgeving
  • Wellnesscentrum
Bekijk prijzen Lees review
6 Vakantiepark De Rijp
8.9
  • In de weidse polder van Noord-Holland
  • Huur een sloep of fluisterboot
  • Comfortabele huizen ook met sauna
Bekijk prijzen Lees review
7 Marina Strandbad
8.8
  • Natuurbad en buitenbad
  • Leuke accommodaties
  • Aan de IJssel en op de Veluwe
Bekijk prijzen Lees review

1. De Tiny Cottage op EuroParcs Kaatsheuvel

EuroParcs Kaatsheuvel heeft 1 van de leukste tiny houses voor 4 personen, de Tiny Cottage 2+2. Na een dagje Efeteling kom je ’s avonds tot rust in deze tiny house. Kook een lekkere maaltijd op inductie, drink een lekker kopje thee op de bank terwijl je de leukste film op tv kijkt, geniet van de rust op jouw terras of neem een verfrissende douche. Even de vaatwasser aanzetten en vervolgens wegdromen in een stapelbed of een eenpersoonsbed.

Tiny Cottage EuroParcs Kaatsheuvel.webp

2. Droompark Maasduinen: Een Tiny House in Gastvrij Limburg

Droompark Maasduinen ligt midden in de natuur waardoor je je meteen thuis voelt in je tiny house. De inrichting van de cottage is afgestemd op de natuur, je ziet veel hout en planten hierin terug. Tiny House 4 heeft een sfeerhaard wat de avonden lekker gezellig en knus maakt. Wanneer jouw ogen dicht beginnen te vallen, kruip je behoedzaam de ladder op en val je in slaap in het tweepersoonsbed.

Tiny House 4 Droompark Maasduinen.webp

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te ontspannen op de binnenplaats in de open lucht. Organiseer een BBQ bij de vuurplek of neem een bad in de hottub. Tiny House 4 bij EuroParcs Droomparken Maasduinen heeft een oppervlakte van 35 m². Best groot voor een tiny house!

3. Back to nature in Tiny House 4 van EuroParcs Beekbergen

Een leuke manier om je op een speelse manier terug te trekken in de natuur, is het huren van Tiny House Plus 4 in EuroParcs Beekbergen. Je vindt de natuur overal om je heen, zowel binnen als buiten. EuroParcs Droomparken heeft zelfs de inrichting van jouw tiny house afgestemd op de natuur om je heen. Tiny House Plus 4 zorgt dat je na een kleine klim ontspannen je bed inkruipt. Deze mini-verdiepingen zijn stuk voor stuk slaapkamers. Voor een uitgebreid ontbijt gebruik je de inductiekookplaat, de magnetron of de kitchenette. De leukste manier om de natuur te beleven: maak een wandeling, ontspan op jouw eigen terras of neem een bad in de hottub.

Tiny House Plus 4 EuroParcs Beekbergen.webp

4. Genieten van zon, zee en strand in Poort van Zeeland

Dit grote Tiny House 4 met een oppervlakte van 50 m² laat je in alle opzichten genieten van zon, zee en strand. Wanneer je aankomt bij dit tiny house op Poort van Zeeland, waan je je al in de duinen. Een strakblauwe lucht en een zacht briesje maken jouw hoofd leeg. Het lichte interieur van de tiny houses zorgt ervoor dat je je meteen luchtiger voelt. Omdat het ’s avonds fris kan zijn, gebruik je gewoon de gaskachel in de woonkamer. Ben je aan het wegdromen, klim dan de trap naar de vide op of trek het gordijn in de woonkamer open. Droom heerlijk weg en wordt de volgende morgen verfrist wakker. Wanneer je in Zeeland bent, wil je natuurlijk genieten van een mooie zonsondergang. Dit kun je doen op het strand, maar ook vanaf een plekje op jouw terras.

Tiny House 4 Poort van Zeeland.webp

5. De 2-persoons Tiny Houses van Europarcs de Zanding

In het leuke houten Tiny House van EuroParcs de Zanding voel je je omringd door de natuur, zowel binnen als buiten. Deze tiny houses zijn bedoeld voor 2 personen en grenst aan een binnenplaats in de openlucht. Je kunt maximaal ontspannen op een loungebak of in een hangmat. Of je organiseert de leukste BBQ van het jaar voor jullie samen. Een bad nemen in de hottub kan ook heerlijk zijn. Wanneer je het koud krijgt, warm je jezelf op bij de palletkachel in de woonkamer. Maakt de warmte van de palletkachel jou slaperig, loop dan de trap op naar de vide en droom verder in jouw tweepersoonsbed.

Tiny House EuroParcs de Zanding.webp

6. Noord-Hollandse natuur bij Tiny House 4 van EuroParcs de Rijp

Voor de leukste tiny houses in Noord-Holland ga je naar EuroParcs de Rijp. Tiny House 4 ligt in de natuur waar je jezelf de hele dag kunt vermaken. Na een dag intens genieten val je heerlijk in slaap op een boxspring. Wanneer je liever geniet van de avond, zet je in de woonkamer de gaskachel aan. Voel je je slaperig worden, trek dan het gordijn open om jouw slaapkamer te scheiden van de woonkamer. Dit tiny house heeft een oppervlakte van 30 m², genoeg ruimte om een lekkere maaltijd te koken of een heerlijke douche te nemen.

Tiny House 4 EuroParcs de Rijp.webp

7. De rust van de Achterhoek ervaren bij Marina Strandbad

De tiny houses bij EuroParcs Marina Strandbad, zijn perfect voor een vakantie voor jou en jouw partner. De inrichting van Tiny House 2 is voornamelijk gemaakt van hout, zodat je je nog meer verbonden voelt met de natuur. ’s Avonds kun je je warmen bij de palletkachel en wanneer de warmte jou bevangt, klim je de trap op naar de vide en droom je weg in het tweepersoonsbed. Je kunt natuurlijk ook genieten van de binnenplaats in de open lucht. Loungebanken en hangmatten nodigen jou uit om te relaxen. Na een heerlijke nachtrust, word je verfrist wakker en ga je de natuur in.

Tiny House 2 Marina Strandbad.webp

Tiny Houses op de Veluwe

Liefhebbers van tiny houses verblijven vaak ook graag in een natuurlijk omgeving. Daarom zie je met name in Nationaal Park Hoge Veluwe veel vakantieparken met Tiny Houses. EuroParcs heeft onder andere de volgende parken met tiny houses op de Veluwe:

  1. EuroParcs Hooge Veluwe
  2. EuroParcs de Zanding
  3. Marina Strandbad

Go Tiny! Kies jouw favoriete Tiny House

Niets is knusser dan overnachten in een van deze tiny houses. Kies je favoriete huisje, pak je spullen alvast in en go tiny in een tiny house op Europarcs Droomparken!

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.