Laatste update 21 Nov 2022
7 Redenen om Landal Vennenbos te kiezen voor jouw volgende vakantie

Landal Vennenbos is een van de populairste Landal Greenparks parken in het zuiden van Nederland. En dat is niet voor niets, het park heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Een geweldige ligging in de natuur, comfortabele vakantiewoningen en absolute top faciliteiten. Lees hier de 7 redenen om Landal Vennenbos te kiezen voor jouw volgende vakantie. 

Vennenbos
Vennenbos Hapert, Nederland
  • Mooi subtropisch zwemparadijs
  • Centraal gelegen in Noord-Brabant
  • Recreatieteam, indoor speeltuin, Bollo Club
8.7 / 10
8.7 / 10
Algemene indruk
9.0
Ligging
9.1
Service
8.7
Prijs kwaliteit
8.8

1. Het spetterende subtropisch zwemparadijs

De meeste vakantiegangers kiezen Landal Vennenbos voor het subtropisch zwemparadijs. En dat snappen wij maar al te goed. Je vindt hier tal van supersnelle glijbanen. Daarnaast is er ook een gave Wildwaterbaan en waterspeelplaats voor de allerjongste gasten. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je bij mooi weer ook een duik nemen in het openluchtzwembad en heerlijk ontspannen in de sauna, het bubbelbad of het solarium. 

Landal-Landal-Het-Vennenbos-11.jpg

2. Het hele jaar door fun & entertainment 

Uniek aan Landal Vennenbos is dat je er het hele jaar deel kunt nemen aan activiteiten van het Fun & Entertainment-team. Ze organiseren tal van activiteiten voor jong en oud. Laat jezelf schminken als een vlinder of piraat, knutsel een vogelhuisje of ga mee hutten bouwen in de bossen. 

Landal-het-vennebos-kabelbaan-activiteiten.jpg

Op het Vennenbos komt Bollo de Beer ook regelmatig langs. Niet alleen kun je met deze vriendelijke beer op de foto, je kunt ook theatervoorstellingen bijwonen met Bollo, Puk en Pelle. 

3. Vlakbij de beste pretparken en dierentuinen van Nederland

Op het Vennenbos hoef je jezelf geen minuut te vervelen, maar ook als je er een dagje op uit wil zul je niet teleurgesteld worden. De Efteling ligt op nog geen 50 kilometer van het park. Een dagje hier is een sprookjesachtige beleving. 

efteling-pretpark-achtbaan-actractie.jpg

Wil je oog in oog komen te staan met wilde dieren dan kun je een bezoekje brengen aan Safariland Beekse Bergen. Andere leuke parken zijn Plopsa Indoor Hasselt, Dierenrijk en ZooParc Overloon

4. Ook bij minder weer volop pret

Is het een dagje wat minder weer dan hoef je jezelf geen minuut te vervelen. Uiteraard kun je een duik nemen in het subtropisch zwemparadijs, maar er is nog veel meer te doen. In de amusementshal staan tal van leuke arcadespellen zoals airhockey, tafelvoetbal en flipperkasten.

Landal-het-vennebos-amusementshal-airhockey.jpg

Wil je liever samen met je gezin wat doen dan kun je bij de receptie een Escape box ophalen. In deze box vind je allerlei puzzels en spellen die je helpen om de code te kraken. Landal is tegenwoordig ook online te vinden. Ga op digitale speurtocht op het vakantiepark met de Landal Adventure Game.

5. Smullen op Park Plaza

Op Landal Vennenbos hoef je nooit honger te hebben. Op het gezellige Park Plaza vind je tal van restaurants en eetfaciliteiten. Kies bijvoorbeeld voor een snelle snack bij Beach Snack Plaza of haal wat lekkers op bij het self service restaurant. 

Landal-het-vennebos-restaurant.jpg

Wil je jezelf culinair laten verrassen dan kies je voor een smakelijk streekgerecht bij de Brasserie of een authentieke Italiaanse pizza bij Pizza Limone. De chefs op het Vennenbos draaien hun hand niet om voor jouw dieetwensen. Ze maken graag een glutenvrije, zoutloze, vegetarische of suikervrije maaltijd voor je klaar. 

6. Omgeven door groen op de Brabantse Kempen

Zodra je je vakantiehuis uitstapt, wordt je omgeven door natuur. Trek er met de fiets, te voet of te paard op uit om de Brabantse Kempen te verkennen. Je vindt hier loofbossen, dennenbossen, heide en mooie vennen. Tijdens je wandel- en fietstochten kom je bovendien regelmatig gezellige dorpjes en terrasjes tegen.  Heb je zelf geen fiets bij dan kun je die huren op het Vennenbos. 

landal-het-vennebos-natuur-de-malpie.jpg

7. Vrolijke bungalows voor gezinnen met kinderen 

Op Landal Vennenbos kun je ervoor kiezen om te overnachten in Kinderbungalows. Deze woningen zijn extra veilig en hebben allerlei praktische spullen voor een vakantie met kinderen. Denk onder andere aan een aankleedkussen, een commode, campingbedje en kinderstoel. 

Landal-Landal-Het-Vennenbos-familliehuisje.webp

Maar de Kinderbungalows zijn ook vooral heel leuk. De woningen zijn lekker vrolijk ingericht en hebben een eigen speelruimte en speelgoed. Bovendien staat er een Bollo spellentafel en kun je jeu de boules spelen in de tuin.

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.