Laatste update 10 Feb 2024
8 Kampeerdorp De Zandstuve Vakantie Tips

Midden in het groene Vechtdal in Overijssel ligt Kampeerdorp De Zandstuve, een kindercamping die zichzelf een levendig dorp noemt waar elke dag een nieuw avontuur begint. Met een scala aan faciliteiten en activiteiten is vervelen hier geen optie. Hier volgen acht Stuufvakantie tips voor een onvergetelijk verblijf.

Zandstuve
Zandstuve Rheeze, Nederland
Winnaar diverse Awards
  • In het mooie Vechtdal in Overijssel
  • Heel veel activiteiten, voorzieningen en animatie
  • Overnachten in een kasteel, glamping of huisje met jacuzzi
9.3 / 10
9.3 / 10
Algemene indruk
9.5
Ligging
9.5
Service
9.5
Prijs kwaliteit
9

Tip 1: Slaap in een stoere safaritent

Voor een unieke kampeerervaring biedt De Zandstuve stoere safaritenten aan. De Stuuflodges zijn van alle gemakken voorzien, met een gezellige zithoek, een keuken met vaatwasser, en een overdekte veranda waar je kunt genieten van je verblijf. Het is een perfecte mix van kamperen en luxe, waardoor je de natuur kunt ervaren zonder in te leveren op comfort.

zandstuve-1.jpg

Tip 2: Neem een duik in het zwembad

Het zwemparadijs van De Zandstuve is een waterwalhalla met een subtropisch binnenzwembad, verwarmd buitenzwembad en een opwindende 50 meter lange glijbaan. Peuter- en kleuterbaden zorgen voor veilig waterplezier, terwijl het recreatiebad en de waterspeeltuin verkoeling bieden voor alle leeftijden. Geniet van de sensatie van de Crazy Cone en ontspan aan de rand van het zwembad. Het zwemparadijs van De Zandstuve belooft een onvergetelijke toevoeging aan je Stuufvakantie.

zandstuve-2.jpg

Tip 3: Klimmen en klauteren in het Speelkasteel

In het Speelkasteel van De Zandstuve kunnen de jonge avonturiers naar hartenlust klimmen, klauteren en glijden. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders ontspannen in de zithoek. Het Speelkasteel is niet alleen een speelparadijs, maar ook een plek waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. 

zandstuve-3.jpg

Tip 4: Knutsel, doe en ervaar 

Het animatieteam van De Zandstuve zorgt voor dagelijkse activiteiten voor kinderen tot 11 jaar. Van spannende spooktochten en sportieve bosspelen tot creatieve knutselactiviteiten, er is voor elk wat wils. Zelfs buiten de weekenden en schoolvakanties zijn er speciale activiteiten voor de allerkleinsten. De diversiteit van het animatieprogramma zorgt ervoor dat kinderen van verschillende leeftijden en interesses een geweldige tijd hebben.

zandstuve-4.jpg

Tip 5: Trek erop uit in de omgeving

De Zandstuve ligt in het groene Overijssel, waar je prachtige fietstochten kunt maken via het knooppuntennetwerk. Ontdek de Oldemeijer, een recreatieplas op tien minuten afstand, of breng een bezoek aan attractieparken zoals Slagharen, Hellendoorn of Plopsaland. De diversiteit van de omgeving biedt mogelijkheden voor zowel ontspanning als avontuur.

zandstuve-11.jpg

Tip 6: Woon de dreumes- en peuterweken bij

In mei, juni en september organiseert De Zandstuve speciale dreumes- en peuterweken. Met aangepaste activiteiten en betrokkenheid van ouders krijgen de kleintjes de kans om spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. Deze weken zijn niet alleen een kans voor de kleintjes om nieuwe dingen te leren, maar ook voor ouders om samen met hun kinderen onvergetelijke momenten te beleven.

zandstuve-9.jpg

Tip 7: Geniet van musical en theater

Elk jaar produceert De Zandstuve een eigen musical die twee keer per dag wordt opgevoerd in het prachtige theater. De musicals worden uitgevoerd door een professionele cast, en er is zelfs een kindermusical waar de jonge gasten aan kunnen deelnemen. Een unieke kans om toptheater op niveau te ervaren. Na de show kunnen gezinnen nog lang nagenieten door de liedjes via Spotify te beluisteren. Het theater biedt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

zandstuve-6.jpg

Tip 8: Gamen, chillen & TikTok

Voor tieners is De Zandstuve een waar paradijs van vermaak, waar TikTok-fans, gaming-liefhebbers en chillers volledig aan hun trekken komen. De gloednieuwe Chilz playroom, geïntroduceerd in 2022, vervult de wensen van de tienergasten met faciliteiten zoals playstations, air-hockey, een grijpautomaat en een pooltafel. Deze hippe ruimte biedt een perfecte plek om te ontspannen, nieuwe vrienden te ontmoeten en samen plezier te beleven.

zandstuve-8.jpg

Over de Zandstuve

Kindercamping de Zandstuve is gelegen te midden van het weelderige landschap van het Vechtdal in Overijssel. Deze kampeerbestemming onderscheidt zich niet alleen door zijn bruisende atmosfeer en diverse activiteiten, maar ook door zijn uitgebreide aanbod aan accommodaties. Daarnaast maakt de ligging in het Vechtdal de ervaring op De Zandstuve compleet. Met een scala aan voorzieningen, van snelle wifi op het Stuufplein tot de gezellige Stuufwinkel voor de dagelijkse boodschappen, belooft De Zandstuve een veelzijdige en onvergetelijke vakantie voor jong en oud.

Een stuufvakantie vol avontuur en plezier

Kampeerdorp De Zandstuve biedt een Stuufvakantie vol avontuur en plezier voor het hele gezin. Van stoere safaritenten en spetterende zwembaden tot animatie, musicals en activiteiten in de prachtige omgeving, er is voor ieder wat wils. Beleef een onvergetelijke vakantie te midden van de natuurlijke schoonheid van Overijssel. Boek nu en laat de Stuufvakantie beginnen!

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.