Over Vakantiepark Vergelijker

Iedereen kan genieten van een ontspannen tijd op een vakantiepark in de nabije omgeving. Bij Vakantiepark Vergelijker weten we dit als geen ander. Daarom bieden we je op deze website een overzicht van parken welke je eenvoudig ook met elkaar kunt vergelijken op de kenmerken die voor jou belangrijk zijn.

Wil jij de juiste keuze maken uit het grote aanbod van vakantieparken? Wij geven je praktische reisinspiratie van A tot Z! Met ruim 450 vakantieparken in ons overzicht zijn wij alleskenner op het gebied van vakantieparken.

Zoek je een park om helemaal tot rust te komen? Wil je vooral veel waterplezier voor je kinderen? Of wil je je lekker onderdompelen in wellness & beauty? Wat voor park je ook zoekt, wij helpen jou bij de meest geschikte keuze.

op vakantieparkvergelijker.nl vind je eenvoudig en snel het juiste park. Via onze site vergelijk je in een paar muisklikken alle vakantieparken. Je reis is vervolgens binnen no-time op de website van onze partners geboekt.

Het Vakantiepark Vergelijker Team

Het online marketing team van vakantieparkvergelijker.nl bestaat uit een mix van gedreven collega's met allemaal één overeenkomstige missie: Het bijdragen aan het snel en eenvoudig vinden van het allerleukste vakantiepark voor je volgende vakantie. 

Matt

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Als online marketing consultant heeft hij o.a. ervaring opgedaan met het managen van online campagnes voor o.a. Roompot vakantieparken, CheapTickets en Bizztravel. Nu zet hij deze kennis om bezoekers van Vakantiepark Vergelijker een optimale ervaring te bieden.

Contact Matt op LinkedIn of stuur hem een email.

Freek

Freek is onze website designer die enthousiast wordt van alles wat met user interfaces en interaction designs te maken heeft. Het design is custom made by Freek.

Igor

Igor is verantwoordelijk voor de frontend en backend development van vakantieparkvergelijker.nl. Met meer dan 8 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites en apps, is hij degene die ervoor zorgt dat onze website lekker snel is én altijd up-to-date met de nieuwste technische vereisten.

Simone

Simone is onze vakantiepark expert, met een passie voor schrijven. Ze is meer dan 8 jaar reisleider geweest in Nederland, maar ook in Centraal-Amerika, Azië en Europa. Haar passie en haar leven draait om reizen en vakantie(parken). Ze heeft diverse Vakantie Vergelijker blogs en artikelen geschreven en heeft in het verleden o.a. voor 'Ze' webteksken geproduceerd. 

Vakantiepark Vergelijker Hoofdkantoor

Je vind het kantoor van Vakantiepark Vergelijker in het pand "de Teruggave" te Breda. Ons adres is: 

Vakantiepark Vergelijker
Gasthuisvelden 11
4811VX Breda
Contact