Laatste update 06 Nov 2023
Landal Parken met een (Subtropisch) Zwembad

In de drukte van het dagelijks leven is er vaak niets zo ontspannend als een vakantie in de natuur, weg van de stadse hectiek en de eindeloze stroom van verplichtingen. Landal GreenParks begrijpt de behoefte aan ontspanning en biedt een reeks prachtige vakantieparken. Die zijn niet alleen omringd door weelderige natuur, maar beschikken ook over spetterende (subtropische) zwembaden die een extra dimensie van plezier en ontspanning toevoegen aan je vakantie-ervaring. 

1 Vennenbos
8.7
  • Mooi subtropisch zwemparadijs
  • Centraal gelegen in Noord-Brabant
  • Recreatieteam, indoor speeltuin, Bollo Club
Bekijk prijzen Lees review
2 De Lommerbergen
8.6
  • Te gek subtropisch zwembad
  • TOP park: plezier voor het hele gezin
  • 500+ bungalows, autovrij & indoor speeltuin
Bekijk prijzen Lees review
3 Hof van Saksen
9.2
  • 5-sterren vakantiepark in Drenthe
  • Geweldig zwembad met spectaculaire glijbanen
  • Luxe rietgedekte vakantieboerderijen
Bekijk prijzen Lees review
4 Summio Heihaas
8.3
  • In de natuur op de Hoge  Veluwe
  • Zwemmen en veel sportieve activiteiten
  • Perfect voor een wandel- of fietsvakantie
Bekijk prijzen Lees review
5 Hellendoornse Berg
8.4
  • Gelegen aan De Sallandse Heuvelrug
  • Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen
  • Overdekt zwembad en leuke speelzolder
Bekijk prijzen Lees review
6 Twenhaarsveld
8
  • Vakantievieren met je trouwe viervoeter
  • Gelegen op de Sallandse Heuvelrug
  • Zwembad en Wellnesscentrum
Bekijk prijzen Lees review
7 Salztal Paradies
9.1
  • Midden in het Harzgebergte 
  • Subtropisch zwemparadijs met sauna´s
  • Vele outdooractiviteiten
Bekijk prijzen Lees review

Laten we eens kijken naar enkele van de meest aantrekkelijke Landal-parken met zwembaden waar je een geweldige vakantie kunt beleven. 

1. Landal Vennenbos

In het hart van de Brabantse Kempen, omringd door dichte bossen en weidse heidevelden, ligt Landal Vennenbos. Dit park, omgeven door natuurlijke pracht, biedt een spectaculair subtropisch zwemparadijs dat een perfecte mix van sensatie en ontspanning biedt voor alle leeftijden. 

Landal-Landal-Het-Vennenbos-11.jpg

Terwijl de kleintjes genieten van de glijbanen en waterspeeltuinen, kunnen ouders ontspannen in de bubbelbaden of genieten van de rustige stroomversnellingen. De weelderige groene omgeving van het Vennenbos voegt een vleugje sereniteit toe aan je zwembadavonturen, waardoor je vakantie een harmonieus evenwicht vindt tussen opwinding en kalmte.

2. Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen, gelegen in het prachtige Limburgse landschap, biedt een ongeëvenaarde zwemervaring in een betoverende omgeving. Met een scala aan zwembaden, glijbanen en watervallen, dompelt dit subtropische zwemparadijs je onder in een wereld van waterpret en ontspanning. Voor degenen die op zoek zijn naar wat meer avontuur, biedt de wildwaterbaan een opwindende rit, terwijl de allerkleinsten kunnen spetteren in de peuterbaden. Omgeven door weelderige groene heuvels en weidse landschappen, belooft De Lommerbergen een vakantie vol onvergetelijke momenten en verfrissende wateravonturen.

Landal-Landal-De-Lommerbergen-1.jpg

3. Landal Hof van Saksen

Voor een meer verfijnde zwemervaring biedt Landal Hof van Saksen, gelegen in het adembenemende Drentse landschap, een exclusieve omgeving voor ultieme ontspanning en genot. Het Hof van Saksen zwembad heeft luxueuze zwembaden en een verfijnde ambiance, biedt dit resort een perfecte mix van elegantie en plezier voor gasten van alle leeftijden. 

Landal-Hof-van-Saksen-5.jpg

De spectaculaire waterglijbanen en avontuurlijke waterattracties bieden een opwindende ervaring, terwijl de ontspannende wellnessfaciliteiten een oase van rust bieden voor degenen die op zoek zijn naar pure verjonging. Omgeven door de natuurlijke schoonheid van het Drentse landschap, is Hof van Saksen een oase van luxe en rust voor de veeleisende vakantieganger.

4. Vakantiepark Heihaas

In het betoverende landschap van de Veluwe, biedt Vakantiepark Heihaas een charmant toevluchtsoord met een prachtig zwembad voor vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning. Het overdekte zwembad met zijn glijbanen en watervallen belooft urenlang plezier voor het hele gezin. 

Landal-Landal-Heihaas-4.jpg

De vredige omgeving van de Veluwse bossen voegt een vleugje sereniteit toe aan je zwembadavonturen, waardoor je vakantie een perfecte balans vindt tussen opwinding en rust. Met de betoverende natuur binnen handbereik, biedt Heihaas een onvergetelijke vakantie-ervaring voor gasten van alle leeftijden.

5. Hellendoornse Berg

Gelegen in het prachtige landschap van Overijssel, biedt Landal Hellendoornse Berg een prachtig zwemparadijs te midden van weelderige bossen en glooiende heuvels. Het overdekte zwembad met zijn opwindende waterglijbanen en ontspannende bubbelbaden biedt een scala aan activiteiten voor het hele gezin. 

Landal-Landal-Landgoed-De-Hellendoornse-Berg-4.jpg

Terwijl de kleintjes genieten van het spetteren en spelen, kunnen volwassenen ontspannen en tot rust komen in de rustige omgeving van het park. Met de betoverende natuur als achtergrond belooft Hellendoornse Berg een onvergetelijke vakantie vol waterplezier en ontspanning voor alle gasten.

6. Twenhaarsveld

Verscholen in het rustige landschap van Overijssel, biedt Landal Twenhaarsveld een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur en wateravontuur. Het overdekte zwembad met zijn glijbanen en waterattracties biedt een levendige omgeving voor alle leeftijden. 

Landal-Landal-Twenhaarsveld-5.jpg

Omgeven door weelderige groene bossen en weidse velden, belooft Twenhaarsveld een vakantie vol opwinding en ontspanning voor het hele gezin. Met een scala aan recreatieve activiteiten en faciliteiten in de buurt, is dit park de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen en te genieten van een welverdiende vakantie.

7. Salztal Paradies

Landal Salztal Paradies, gelegen in het hart van Duitsland, is een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur, avontuur en ontspanning. Met een prachtig zwemparadijs en een scala aan waterattracties, biedt dit park een onvergetelijke vakantie-ervaring voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar spannende glijbanen of gewoon wilt ontspannen in de rustige wateren, Salztal Paradies heeft voor elk wat wils. 

Landal-Landal-Salztal-Paradies-2.jpg

Met de prachtige natuurlijke schoonheid van de Harz als achtergrond, belooft dit park een onvergetelijke vakantie vol avontuur en ontspanning. Ben je op zoek naar een ander vakantiepark in Duitsland waar je heel veel waterpret kunt beleven, lees dan onze top 10 vakantieparken met zwemparadijzen in Duitsland

Landal, een spetterende ervaring

Met een breed scala aan keuzes biedt Landal een unieke vakantie-ervaring voor liefhebbers van natuur en wateravontuur. Of je nu op zoek bent naar een spannend subtropisch zwemparadijs of liever wilt ontspannen in een rustige wateromgeving, deze parken bieden voor elk wat wils. De combinatie van weelderige natuurlijke omgevingen en opwindende zwemfaciliteiten zorgt voor een onvergetelijke vakantie vol plezier en ontspanning voor het hele gezin.

Of je nu de voorkeur geeft aan een vakantie vol waterplezier in het zwemparadijs, of geniet van rustige momenten in de rustige wateren, de Landal Parken met (subtropische) zwembaden bieden de perfecte gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur terwijl je verfrist en ontspant in het water. Kies een van deze prachtige parken met een subtropisch zwembad voor je volgende vakantie en beleef een onvergetelijke tijd te midden van weelderige groene landschappen en sprankelend waterplezier. Landal staat klaar om je te verwelkomen voor een vakantie vol avontuur, plezier en ontspanning.

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.