Laatste update 08 Jan 2024
Hét Overzicht van Alle Center Parcs Aqua Mundo’s in Nederland

Wat is er nou leuker dan tijdens je vakantie elke dag te spetteren, zwemmen en plonzen. Bij de Aqua Mundo zwembaden van CenterParcs kan dat, en hoe! Aqua Mundo’s zijn niet zomaar zwembaden, het zijn prachtig ingerichte zwemparadijzen vol fantastische baden, glijbanen en activiteiten. Je kunt er van glijbanen afrazen, snorkelen tussen de vissen, bubbelen in het bubbelbad en je mee laten voeren in de wildwaterbaan. Dit is een overzicht van alle Aqua Mundo’s in Nederland.

1 De Eemhof
8.1
  • Aan het Eemmeer: Een paradijs voor watersporters
  • 5 glijbanen, wildwaterbaan en surfsimulator
  • Ideaal voor families met tieners
Bekijk prijzen Lees review
2 De Huttenheugte
8.1
  • TOP CenterParcs park in Drenthe
  • Subtropisch zwemparadijs en Plopsaland naast de deur
  • Gelegen in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer
Bekijk prijzen Lees review
3 Het Heijderbos
7.9
  • Aqua Mundo mét gave wildwaterbaan
  • Jungle Dome, animatie & indoor speelparadijs
  • Ontdek De Maasduinen
Bekijk prijzen Lees review
4 Bispinger Heide
8.4
  • Mooi park op de heide vlakbij Hamburg
  • Spectaculaire wildwaterbaan in Aqua Mundo
  • Verblijf in een boomhut of woonboot
Bekijk prijzen Lees review
5 Het Meerdal
9.2
  • 103 meter lange glijbaan & wildwaterbaan
  • Dichtbij Attractiepark Toverland
  • Bij nationaal park De Grote Peel
Bekijk prijzen Lees review
6 Park Zandvoort
7.7
  • Genieten in de duinen aan de Noord-Hollandse kust
  • Jump XL trampolines speelhal Action Factory
  • Geweldig zwembad Aqua Mundo 
Bekijk prijzen Lees review
7 De Kempervennen
8
  • Perfect voor families met tieners
  • Te veel activiteiten om op te noemen
  • 4 glijbanen, aquapark en wildwaterbaan
Bekijk prijzen Lees review
8 Port Zelande
8.4
  • Tussen het Grevelingenmeer en Noordzeestrand
  • Aqua Mundo met 2 glijbanen, wildwaterbaan en waterspeeltuin
  • Comfortabele cottages en lodge tenten
Bekijk prijzen Lees review
9 Limburgse Peel
8.4
  • Bij nationaal park De Groote Peel
  • Volop sport, spel en entertainment
  • Héérlijke subtropische Aqua Mundo
Bekijk prijzen Lees review

Aqua Mundo Eemhof

Op De Eemhof in Flevoland kun je genieten van een Auqua Mundo met maar liefst vijf glijbanen. Onze favoriet is de 154 meter lange Turbo Twister waar je in een band vanaf suist. Bovendien is er een lekker lange wildwaterbaan, een golfslagbad en een speciaal kinder-doe-bad voor de allerkleinsten.  Wil je leren surfen of duiken dan kan dat hier ook. Op de flowrider leer je binnen no-time de golven te bedwingen.

 

Aqua Mundo Huttenheugte 

Center Parcs de Huttenheugte heeft een van de meest bekende Auqa mundo’s van Nederland. Houd je van een beetje spanning dan raas je van de wildwaterbaan af. Wil je die extra leuk maken dan kun je er met een raft (tegen betaling) vanaf razen. Nieuw op Aqua Mundo Huttenheugte is het Water Playhouse waar je lekker kunt spetteren dankzij de vele waterspeeltoestellen. 

Centerparcs-De-Huttenheugte-aqua-mundo-binnenzwembad.webp

Aqua Mundo Heijderbos 

Aqua Mundo Het Heijderbos is een spectaculair zwemparadijs die garant staat voor een dag vol waterpret. Daag je broertje of zusje uit om tegen je te racen in de Duo Racer glijbaan, ga snorkellen tussen de tropische vissen of leer duiken. Bovendien is er een prachtig tropisch buitenbad met een glijbaan, watervallen en een ligweide om van het zonnetje te genieten. Je vindt hier ook de snelste wildwaterbaan van alle Aqua Mundo’s. Lees onze blog met meer informatie over Aqua Mundo Heijderbos. 

Aqua Mundo Bispinger Heide

In ons overzicht van alle Aqua Mundo’s in Nederland kan de Auqua Mundo van Center Parcs Bispinger heide niet ontbreken. Het is een fijn zwembad met allerlei leuke attracties voor jong en oud. Raas op hoge snelheid door de wildwaterbaan of roets van een van de vele glijbanen af. Voor de allerjongsten is er een Kinder-doe-bad met een heuse drakenrots en leuke fontijntjes om te spetteren en plonzen. 

Centerparcs-Bispinger-Heide-aqua-mundo-buitenzwembad.webp

Aqua Mundo Meerdal

Op CenterParcs Het Meerdal vindt je een Aqua Mundo waar zoveel te beleven is dat je nooit meer naar huis wil. Laat je meevoeren door de tropische tuin in de 105 meter lange wildwaterbaan. Of ga lekker spetteren en plonzen bij het grote Playhouse met allerlei leuke waterspeeltoestellen. Ben je toe aan wat meer spanning en actie dan kun je wild water raften (tegen betaling). Verder vind je bij het Meerdal een golfslagbad, glijbanen en een lazy river. 

Centerparcs-Het-Meerdal-aqua-mundo-wildwaterbaan.webp

Aqua Mundo Zandvoort

Aqua Mundo Zandvoort is het Center Parcs zwembad in Zandvoort. Het subtropisch zwemparadijs heeft verschillende zwembaden, glijbanen en andere waterattracties, waaronder een golfslagbad, een wildwaterbaan en een binnen- en buitenbad.  Bekijk de website van het vakantiepark voor actuele informatie over openingstijden en toegangsprijzen.

Centerparcs-zandvoort-binnenzwembad-glijbaan.webp

Aqua Mundo Kempervennen

De Aqua Mundo op Center Parcs Kempervennen is een van de grootste en meest spectaculaire Aqua Mundo’s van CenterParcs. Zodra je binnenkomt waan je jezelf direct in de tropen. Je vind hier supergave glijbanen zoals de Aqua Racer en de Aqua Loop, maar ook een kolkende wildwaterbaan en Kinder-doe-bad voor de allerkleinsten. Bijzonder aan deze Aqua Mundo is dat je in het Snorkelbad al snorkelend tropische vissen kunt bewonderen. 

Aqua Mundo Port Zélande

Op een steenworp afstand van de zee vind je de Auqa Mundo van CenterParcs Port Zélande. Dit is een Aqua Mundo die zeker niet aan ons overzicht van alle Aqua Mundo’s in Nederland kan ontbreken. 

De leukste attractie van deze Aqua Mundo is toch wel de Turbo Tunnel. Je raast op grote snelheid in een waterband door de tunnel, die op sommige plekken pikkedonker is. Een andere gave attracite is het Water Playhouse met glijbanen, waterspelletjes, tuimelende emmertjes en zelfs waterpistolen. En alsof dat nog niet genoeg is vind je hier ook een golfslagbad, sauna, wildwaterbaan en lazy river.

Centerparcs-aqua-mundo-port-zélande-binnenzwembad.webp

Aqua Mundo Limburgse Peel

In de Aqua Mundo can vakantiepark Limburgse Peel vind je talloze glijbanen, een golfslagbad, bubbelbad, kinder-doe-bad en sauna met turks stoombad. Op sommige avonden wordt live muziek gespeeld of een disco georganiseerd voor de kinderen. Het zwembad is schoon, veilig en altijd lekker warm.

Ook in 2023 beleef volop waterplezier bij Center Parcs

Zoals je ziet is er heel wat te beleven in de Aqua Mundo's van Center Parcs. Op zoek naar andere leuke zwemparadijzen in Nederland? Bekijk hier onze zwembad top 10.

Een heerlijke vakantie bij Center Parcs?

Zet de tijd stil deze zomer en geniet samen van de eindeloos lange en warme dagen.

HP3.jpg

Verzeker jezelf van een heerlijke vakantie bij Center Parcs en beleef een onvergetelijke zomertijd!

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.