Molecaten Park Noordduinen

8.1
Laatste update 13 Feb 2024
Katwijk aan Zee, Nederland

Molecaten Park Noordduinen is gelegen op steenworp afstand van het Noordzeestrand van Katwijk aan Zee. Tijdens een vakantie hier zul je dan ook heel wat uurtjes vakantiepret beleven op het strand. Bovendien is er een fijn binnenbad en buitenzwembad voor een frisse duik. Liever een dagje uit, dan zijn er tal van mogelijkheden in de buurt, zoals Madurodam, Space Expo en Duinrell.

Wat valt er te beleven op Molecaten Park Noordduinen?

Park Noordduinen is de perfecte plek voor mensen die lekker dicht bij het strand willen overnachten. Binnen een paar minuten sta je op het mooie Noordzeestrand waar je lekker kunt zonnen, zwemmen en ravotten in het water. Bovendien kun je bij een van de strandtentjes lekker eten en drinken. 

Op het park zelf is ook van alles te beleven. Plons bijvoorbeeld in het binnenzwembad of buitenzwembad of klauter op het piratenschip in de speeltuin. Wil je het vakantiepark beter leren kennen volg dan de QR code tocht over het park. Haal het antwoordenformulier op bij de receptie en beantwoord alle vragen die je vindt door de QR codes te scannen. Tijdens de schoolvakanties kun je bij de Molly & Caatje Club terecht voor leuke recreatieactiviteiten. 

Verblijf in een Duinhuisje

Op Molecaten Park Noordduinen kun je zelf kamperen met je eigen tent of kiezen voor een comfortabel chalet met veranda of vakantiehuisjes in de duinen. Er zijn bovendien drie huizen die geschikt zijn voor mindervaliden. Huisdieren zijn niet toegestaan op het park. 

Het Duinhuisje is geschikt voor vier tot zes personen. Als je de huisjes ziet weet je meteen waar ze hun naam aan te denken hebben. De daken zijn namelijk bedekt met zand, helm en vlinderplanten die je ook in de duinen terugvindt. Verblijf je in dit duinhuisje dan kun je dankzij de oer-Hollandse taferelen op de muren altijd genieten van een mooi uitzicht. 

Je verblijft op Molecaten Park Noordduinen in een oer-Hollandse omgeving die gekenmerkt wordt door het strand, de duinen en de bollenvelden. Katwijk is een gezellig vissersdorp en inspiratiebron voor vele schilders. Een aantal van de werken van deze schilders kun je bekijken in het Katwijks Museum. 

Bezoek je dit gebied in het voorjaar dan kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken langs de bollenvelden. Neem in de lente ook zeker een kijkje bij de Keukenhof in Lisse. Je zit hier ook niet ver af van mooie steden zoals Den Haag, Delft en Leiden. Leiden is een historische stad met een mooie binnenstad en bijzondere musea. Bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum van de Oudheden waar je archeologische opgravingen kunt bewonderen uit de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen.  

Tips van bezoekers

Bekijk het Panorama van Mesdag in Den Haag, een kunstwerk dat maar liefst 120 meter lang is en 14 meter hoog.

Leer alles over Delfts Blauw bij Museum Royal Delft. Het geeft een uniek kijkje in de geschiedenis. 

Bezoek Naturalis in Leiden om alles te leren of de flora en fauna van Nederland. 

Heel leuk en modern vakantiehuis midden in de duinen. Het is een goed uitgangspunt voor leuke uitstapjes in de omgeving.

Molecaten Park Noordduinen: Oerhollands genieten van het strand 

Molecaten Park Noordduinen is een heel aangenaam vakantiepark voor liefhebbers van een onbezorgde strandvakantie. Het is een park waar je overnacht in knusse comfortabele woningen die voorzien zijn van alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Het park heeft een zwembad, maar de echte attractie is het Noordzeestrand dat op wandelafstand ligt. 

Dankzij de ligging ben je bovendien binnen no time in de steden in de omgeving en kun je leuke attracties en bezienswaardigheden bezoeken. Je kunt er ook heerlijk fietsen, zeker in de lente als de bollenvelden in bloei staan.

Accommodaties

  • 4-persoons
  • 6-persoons

Adres

Vakantiepark Noordduinen

Campingweg 1

2221 EW

Katwijk aan Zee

Nederland

Download Plattegrond

Bestandsformaat: PDF
Download Plattegrond

Plaats een review

Ben je bij het Molecaten Park Noordduinen geweest? Laat anderen weten wat je ervan vond en help ons en andere park bezoekers met uw feedback.

Review plaatsen
Molecaten Molecaten Park Noordduinen
Bekijk prijzen
  • Achter de duinen bij de Noordzee
  • Binnenbad & buitenbad
  • Veel bezienswaardigheden in de omgeving
Bekijk prijzen
8.1 / 10.0
Algemene indruk
8
Ligging
9
Service
7.5
Eten
7.5
Accommodatie
8
Kindvriendelijk
9
Prijs/kwaliteit
7.7

Accommodaties

  • 4-persoons
  • 6-persoons

Adres

Vakantiepark Noordduinen

Campingweg 1

2221 EW

Katwijk aan Zee

Nederland

Download Plattegrond

Bestandsformaat: PDF
Download Plattegrond

Plaats een review

Ben je bij het Molecaten Park Noordduinen geweest? Laat anderen weten wat je ervan vond en help ons en andere park bezoekers met uw feedback.

Review plaatsen

Molecaten Park Noordduinen

8.1
Bekijk prijzen