Landal De Alde Feanen

8.5
Laatste update 13 Feb 2024
De Veenhoop, Nederland

Stap binnen bij Landal Waterpark De Alde Feanen en laat je verwelkomen door de serene rust van het Friese water. Dit Landal vakantiepark biedt niet alleen weidse uitzichten, prachtige luchten en ruimte, maar ook een overvloed aan activiteiten omringd door de natuur. Ontspanning en avontuur gaan hand in hand op deze unieke locatie.

Wat is er te beleven op Waterpark De Alde Feanen?

Waterpark De Alde Feanen verwent haar gasten met een scala aan activiteiten die de natuurlijke pracht van Friesland recht doen. Vaar met je eigen boot de wateren op of huur een sloep voor een ontspannen tochtje. Voor degenen die de voorkeur geven aan vaste grond, biedt het park prachtige fiets- en wandelroutes langs de waterkant en door de omliggende natuur.

Overnacht aan het water

De accommodaties op Waterpark De Alde Feanen bieden een perfecte mix van luxe en natuurlijke schoonheid. In de luxe watervilla's, gebouwd op ruime kavels, geniet je van volop rust en privacy. De meeste accommodaties beschikken zelfs over een eigen aanlegsteiger en terras aan het water, waardoor je gemakkelijk je eigen boot kunt aanleggen.

Waterpark De Alde Feanen biedt een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en luxe accommodaties aan het water. Een plek waar je zowel kunt ontspannen als genieten van diverse wateravonturen.

De Veenhoop en omgeving

Waterpark De Alde Feanen bevindt zich in de nabijheid van sfeervolle Friese dorpjes zoals Grou en Warten. Maar er zijn nog meer gedenkwaardige plaatsen in de omgeving. Breng een bezoek aan het bruisende Sneek met zijn gezellige eettentjes. Adrenalinezoekers kunnen hier bovendien waterskiën. Ook de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden ligt nabij. Ga lekker winkelen of bezoek het Fries Museum voor een kijkje in de geschiedenis.

Tips van Bezoekers

 • AquaZoo is een heel leuk dierenpark waar je het hele jaar door de meest bijzondere waterdieren kunt bewonderen.
 • Friesland en schaatsen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ga een middagje schaatsen op Schaatsbaan Thialf, de plek waar vele historische wedstrijden werden gereden.
 • Leer meer over de unieke skûtsjes in het Skûtsjemuseum Earnewâld. Hier is een historische scheepswerf nagebootst.
 • Bezoek het openluchtmuseum It Damshús om meer te leren over turfsteken en de veenarbeiders die hier vroeger woonden.

Waterpark De Alde Feanen: Een waterparadijs in Friesland

Landal Waterpark De Alde Feanen staat garant voor een harmonieuze samensmelting van waterpracht en luxe accommodaties. Of je nu komt voor ontspanning, avontuur of een mix van beide, dit vakantiepark in Friesland biedt de ideale setting voor een onvergetelijke vakantie aan het Friese water. Kies voor een verblijf in een luxe watervilla en dompel jezelf onder in de natuurlijke charme van Waterpark De Alde Feanen.

Accommodaties

 • 5-persoons
 • 8-persoons
 • 9-persoons
 • 10-persoons

Adres

Waterpark De Alde Feanen

Eijzengapaed 6

9215 VV

De Veenhoop

Nederland

Plaats een review

Ben je bij het Landal De Alde Feanen geweest? Laat anderen weten wat je ervan vond en help ons en andere park bezoekers met uw feedback.

Review plaatsen
Landal GreenParcs De Alde Feanen
Bekijk prijzen
 • Naast Nationaal Park De Alde Feanen
 • Bij open vaar- en zwemwater
 • Luxe watervilla's met eigen aanlegsteiger
Bekijk prijzen
8.5 / 10.0
Algemene indruk
8.5
Ligging
8.4
Service
9
Eten
8.8
Accommodatie
8
Kindvriendelijk
8.5
Prijs/kwaliteit
8

Accommodaties

 • 5-persoons
 • 8-persoons
 • 9-persoons
 • 10-persoons

Adres

Waterpark De Alde Feanen

Eijzengapaed 6

9215 VV

De Veenhoop

Nederland

Plaats een review

Ben je bij het Landal De Alde Feanen geweest? Laat anderen weten wat je ervan vond en help ons en andere park bezoekers met uw feedback.

Review plaatsen

Landal De Alde Feanen

8.5
Bekijk prijzen