Ons team

Maak kennis met Vakantiepark Vergelijker

Iedereen kan genieten van een ontspannen tijd op een vakantiepark in de nabije omgeving. Bij Vakantiepark Vergelijker weten we dit als geen ander. Darom bieden we je op deze website een overzicht van parken welke je eenvoudig ook met elkaar kunt vergelijken op de kenmerken die voor jou belangrijk zijn.

Wil jij de juiste keuze maken uit het grote aanbod van vakantieparken? Wij geven je praktische reisinspiratie van A tot Z! Met ruim 500 vakantieparken in ons overzicht zijn wij alleskenner op het gebied van vakantieparken.

Zoek je een park om helemaal tot rust te komen? Wil je vooral veel waterplezier voor je kinderen? Of wil je je lekker onderdompelen in wellness & beauty? Wat voor park je ook zoekt, wij helpen jou bij de meest geschikte keuze.

Op vakantieparkvergelijker.nl vind je eenvoudig en snel het juiste park. Via onze site vergelijk je in een paar muisklikken alle vakantieparken. Je reis is vervolgens binnen no-time op de website van onze partners geboekt.

Ons team

Hoi, wij zijn Vakantiepark Vergelijker!

Matt
Eigenaar Vakantiepark Vergelijker
Matt

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.

Meer over Matt

Volg ons op social media

Op deze social media kanalen vind je ons.

Ons verhaal: Waar het allemaal begon

Vakantiepark Vergelijker werd in 2021 opgericht als een initiatief van Matt om een verandering teweeg te brengen in de manier waarop vakantieparken worden vergeleken. Wat ooit slechts een idee was, is nu, enkele jaren later, uitgegroeid tot een bloeiende website.

Het is een speciale plek waar vakantieparkliefhebbers kunnen ontdekken, leren en de beste aanbiedingen vinden voor bungalow- en vakantieparken. Hier blijven ze ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de verschillende vakantieparken.

Als een hechte en toegewijde groep mensen slaagt het team van Vakantiepark Vergelijker erin om een balans te vinden tussen hard werken en vriendschap. Elk teamlid brengt unieke expertise en ideeën naar de tafel, waardoor de website telkens weer verbeterd wordt en evolueert naar een nog betere versie van zichzelf.

 

Onze partners

Stuur ons een bericht

Ik help je graag

Hoe kunnen wij je helpen? Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Vakantiepark Vergelijker
Gasthuisvelden 11 4811VX Breda

Stuur Matt een bericht

Hoe kunnen wij je helpen? Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

{{ errors.first('name') }}
{{ errors.first('emailaddress') }}
{{ errors.first('subject') }}
{{ errors.first('message') }}
loader

Dank u! Het verzoek is verzonden.