Laatste update 04 Jul 2023
Dé A-Z gids van het Vennenbos Zwembad

Ontdek het Vennenbos Zwembad: Waterpret en Ontspanning voor het Hele Gezin

Het Vennenbos Zwembad is een populaire bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar waterpret en ontspanning. Gelegen in een prachtig vakantiepark in Noord-Brabant, biedt dit zwembad een scala aan attracties en faciliteiten voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar adrenalinepompende glijbanen, ontspanning in de jacuzzi of plezier voor de kleintjes, het Vennenbos Zwembad heeft voor elk wat wils. In deze gids nemen we een kijkje in dit geweldige zwembad en ontdekken we wat het van A-Z te bieden heeft.

Het  Vennenbos Zwembad van A-Z

A - Attracties: Het Vennenbos Zwembad biedt een scala aan attracties voor alle leeftijden. Van glijbanen en wildwaterbanen tot interactieve waterspellen, er is genoeg te beleven.

B - Babyzwemmen: Speciaal voor de allerkleinsten is er babyzwemmen, waar je samen met je baby kunt genieten van het water en spelletjes.

C - Crazy River: Beleef een avontuurlijke rit op de Crazy River, een spannende wildwaterbaan waar je door stroomversnellingen en bochten wordt meegenomen.

D - Duiklessen: Voor degenen die hun duikvaardigheden willen verbeteren, biedt het Vennenbos Zwembad duiklessen aan. Leer de basisprincipes van het duiken onder begeleiding van ervaren instructeurs.

E - Entertainment: Naast het zwemmen kun je ook genieten van entertainment in het zwembad, zoals muziek en optredens van professionele artiesten.

F - Familiezwemmen: Familiezwemmen is de perfecte gelegenheid om samen met je gezin plezier te hebben in het zwembad. Speel spelletjes, ontspan in het bubbelbad en geniet van quality time met je geliefden.

G - Glijbanen: Het Vennenbos Zwembad beschikt over verschillende glijbanen, waaronder de supergave Turbo Tunnel en de spectaculaire Black Hole.

H - Hot tubs: Voor ultieme ontspanning kun je gebruik maken van de hot tubs in het zwembad. Laat de warme bubbels je vermoeidheid wegnemen en geniet van een moment van rust.

I - Indoor: Het Vennenbos Zwembad is overdekt, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van zwemplezier, ongeacht het weer buiten.

J - Jacuzzi: Ontspan je spieren en laat stress verdwijnen in de jacuzzi. Geniet van de masserende bubbels en laat alle spanning los.

K - Kinderbad: Speciaal voor de kleintjes is er een apart kinderbad waar ze veilig kunnen spelen en spetteren onder toezicht van hun ouders.

L - Lazy River: Dobber rustig rond in de Lazy River, een langzaam stromende rivier waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht.

M - Massagestralen: Verwen jezelf met een massage onder de massagestralen in het zwembad. Laat de krachtige waterstralen je vermoeide spieren masseren.

N - Noodhulp: Het Vennenbos Zwembad heeft altijd gekwalificeerd personeel aanwezig voor noodgevallen en hulpverlening.

O - Ouder-Kind-Zwemmen: Tijdens ouder-kind-zwemmen kunnen ouders samen met hun kinderen genieten van het water en verschillende activiteiten.

P - Peuterbad: Het peuterbad is speciaal ontworpen voor peuters en biedt een ondiep zwembad met leuke waterattracties die geschikt zijn voor de kleintjes.

Q - Quality Time: Het Vennenbos Zwembad biedt de perfecte setting voor quality time met je gezin. Geniet van elkaars gezelschap en creëer onvergetelijke herinneringen.

R - Relaxen: Het zwembad biedt verschillende plekken om te ontspannen, zoals ligstoelen en rustige hoekjes waar je even kunt bijkomen van het zwemmen.

S - Snackcorner: Heb je trek gekregen na het zwemmen? In de snackcorner kun je terecht voor een verfrissend drankje, snacks en lichte maaltijden.

T - Turbo Tunnel: Durf jij de Turbo Tunnel aan? Deze supersnelle glijbaan zorgt voor een adrenalinekick terwijl je met hoge snelheid naar beneden suist.

U - Urenlang plezier: Het Vennenbos Zwembad biedt urenlang plezier voor jong en oud. Of je nu wilt zwemmen, glijden of ontspannen, er is voor elk wat wils.

V - Vakantiepark: Het Vennenbos Zwembad is onderdeel van vakantiepark Landal Het Vennenbos, waar je kunt verblijven in comfortabele accommodaties en kunt genieten van andere faciliteiten en activiteiten.

W - Waterglijbanen: Naast de Turbo Tunnel en de Black Hole zijn er nog andere waterglijbanen waar je vanaf kunt roetsjen en plezier kunt hebben.

Landal-Landal-Het-Vennenbos-11.jpg

X - eXtra plezier: Het Vennenbos Zwembad staat garant voor extra plezier voor het hele gezin. Er is altijd iets te doen en te ontdekken.

Y - Yogalessen: Voor degenen die willen ontspannen en hun geest en lichaam in balans willen brengen, biedt het zwembad ook yogalessen aan.

Z - Zwemlessen: Wil je je zwemvaardigheden verbeteren? Het Vennenbos Zwembad biedt zwemlessen voor zowel kinderen als volwassenen, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Geniet van een dag vol plezier met het hele gezin!

Het Vennenbos Zwembad is een fantastische bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar waterpret en ontspanning. Met een scala aan attracties en faciliteiten biedt dit zwembad voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke glijbanen, ontspanning in de jacuzzi of zwemlessen voor de kinderen, het Vennenbos Zwembad heeft het allemaal.

Vennenbos
Vennenbos Hapert, Nederland
  • Mooi subtropisch zwemparadijs
  • Centraal gelegen in Noord-Brabant
  • Recreatieteam, indoor speeltuin, Bollo Club
8.7 / 10
8.7 / 10
Algemene indruk
9.0
Ligging
9.1
Service
8.7
Prijs kwaliteit
8.8

Breng een bezoek aan dit geweldige zwembad (en het bijbehorende vakantiepark) en geniet van een dag vol plezier en verfrissing met het hele gezin.

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.