Laatste update 08 Jun 2023
5 Tips voor een Vakantie vol Activiteiten op Mölke Zuna

Vakantiepark Mölke biedt eindeloze mogelijkheden voor een vakantie in eigen land.  Zuna is een plek waar je herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Ontdek de veelzijdigheid van deze regio en laat je betoveren door de schoonheid die Zuna en Mölke te bieden hebben. Wij geven je 5 tips voor actieve uitstapjes voor een onvergelijke vakantie. 

Vakantiepark Mölke
Vakantiepark Mölke Nijverdal, Nederland
  • In Twente aan de Regge
  • Slow living vakantiepark
  • Uniek overnachten in de natuur
8.8 / 10
8.8 / 10
Algemene indruk
8.5
Ligging
9.2
Service
8.8
Prijs kwaliteit
8.7

1. Een Dagje Varen op de Regge

Geniet van een ontspannen dagje varen op de prachtige rivier de Regge. Huur een boot of kano en verken het rustige water terwijl je omgeven wordt door groene natuur. Je kunt genieten van de serene omgeving, luisteren naar het zachte gekabbel van het water en wellicht zelfs wat wilde dieren spotten. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

eenpersoons-kano-rivier-de-regge.jpg

2. Organiseer een toernooi Klootschieten

Klootschieten is een traditionele Nederlandse sport waarbij spelers een houten bal (de kloot) zo ver mogelijk proberen te werpen met zo min mogelijk worpen. Het is een leuke activiteit om te doen met vrienden of familie. Je kunt teams vormen en een toernooi organiseren op de daarvoor bestemde paden en routes in Zuna. Het competitieve element en de mooie omgeving maken het een plezierige ervaring voor iedereen.

Klootschietballen.webp

3. Huur een Green Buggy en tour door het Reggedal

Wil je op een avontuurlijke manier het Reggedal verkennen? Huur dan een Green Buggy! Een Green Buggy is een elektrisch aangedreven voertuig dat geschikt is voor off-road terrein. Je kunt ermee door de natuurlijke landschappen van het Reggedal rijden en genieten van de prachtige uitzichten. Het is een leuke en milieuvriendelijke manier om de omgeving te verkennen en een beetje avontuur toe te voegen aan je dag.

green-buggy-activiteit.jpg

4. Ga naar Avonturenpark Hellendoorn voor een dag vol spanning en sensatie

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark in de buurt van Zuna waar je een dag vol spanning en sensatie kunt beleven. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterglijbanen, shows en nog veel meer. Of je nu een adrenalinejunkie bent of op zoek bent naar plezier voor het hele gezin, Avonturenpark Hellendoorn heeft voor elk wat wils. Het is een geweldige plek om herinneringen te creëren en plezier te hebben.

wild-waterbaan-hellendoorn.webp

5. Bezoek de Sallandse Heuvelrug en ga picknicken in het schitterende natuurgebied

De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied in de buurt van Zuna. Het bestaat uit uitgestrekte heidevelden, bossen en zandverstuivingen. Het is een ideale plek om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de natuurlijke omgeving. Neem een picknickmand mee, zoek een mooie plek uit en geniet van een heerlijke lunch omringd door het adembenemende landschap. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Sallandse-Heuvelrug-natuurgebied-uitzicht.jpg

Vakantiepark Mölke: Beleef een Onvergelijke tijd in Zuna!

Op vakantiepark Mölke beleef je met deze tips een onvergetelijke tijd vol avontuur, ontspanning en natuurlijke pracht. Gelegen in een schilderachtig landschap, omringd door groene bossen en kabbelende rivieren, biedt vakantiepark Mölke de ideale omgeving voor een onvergetelijke vakantie!

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.