Laatste update 04 Aug 2023
SterrenStrand Terspegelt: Een Uniek Vakantieparadijs voor Jong en Oud

In het pittoreske Brabantse dorpje Eersel ligt een zandspeelparadijs als geen ander: SterrenStrand. Dit unieke recreatieparadijs, onderdeel van vakantiepark TerSpegelt, heeft het traditionele idee van een strandvakantie getransformeerd door de combinatie van een overdekt strand met een spectaculaire recreatieplas. Met tal van attracties, activiteiten en accommodaties biedt SterrenStrand Terspegelt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

TerSpegelt_SterrenStrand_4.jpg

SterrenStrand Terspegelt: Een Overdekt Strandspektakel!

Wat SterrenStrand Terspegelt onderscheidt van andere vakantiebestemmingen is het ingenieuze concept van het overdekte strand. Je kan hier heerlijk genieten van zomerse vibes, ongeacht het weer. De grote hal is gevuld met fijn zand en biedt een unieke gelegenheid om te zonnebaden, zandkastelen te bouwen en zelfs een potje beachvolleybal te spelen. De overdekte setting zorgt ervoor dat je je het hele jaar door in een tropische oase waant, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantiebestemming zonder rekening te hoeven houden met weersomstandigheden.

Wat Kun je Allemaal doen op Sterrenstrand?

Kort samengevat: Zwemmen, kliederen en klauteren! Onze favoriete attracties: 

  • Het klauterkasteel van Freule
  • Het voetje van de vloerpad van Timo
  • Het Bloos' Bad
  • Zilva's Haven

TerSpegelt_SterrenStrand_HR-3.jpg

Het SterrenStrand is een fantastische plek voor kinderen. Het overdekte gedeelte herbergt een scala aan waterattracties die zowel kinderen als volwassenen plezier bezorgen. Van spannende glijbanen tot een speeleiland en een peuterbad, er is voor elk wat wils. Terwijl de kleintjes zich vermaken met waterspelletjes, kunnen ouders ontspannen op ligstoelen en genieten van een verfrissend drankje bij de strandbar.

Avontuurlijke Buitenspeeltuin & Een Natuurlijke Zwemplas voor Ontspanning

Buiten het overdekte gedeelte wacht nog meer plezier. Een grote buitenspeeltuin biedt een overvloed aan speeltoestellen, van klimrekken en schommels tot kabelbanen en evenwichtsparcoursen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust ravotten terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen en nieuwe vriendjes maken.

Voor diegenen die buiten zwemmen verkiezen, biedt SterrenStrand Terspegelt een uitgestrekte recreatieplas met een prachtig zandstrand. Gasten kunnen een duik nemen in het heldere water, relaxen op het strand of een wandeling maken langs de oevers van het meer. De recreatieplas is tevens een uitstekende plek om te vissen of met een waterfiets het meer te verkennen.

Verblijf in Stijl op Vakantiepark TerSpegelt

Een dag vol avontuur is niet compleet zonder een comfortabel verblijf. SterrenStrand Terspegelt biedt verschillende verblijfsmogelijkheden om aan de behoeften van diverse gasten te voldoen. Voor degenen die graag willen kamperen, zijn er ruime kampeerplaatsen beschikbaar waar gezinnen hun tenten kunnen opzetten. Voor een luxere ervaring biedt het park ook glampingtenten met moderne voorzieningen voor een unieke buitenbeleving. Voor wie de voorkeur geeft aan extra comfort, zijn er sfeervolle vakantiehuizen te huur, uitgerust met alle gemakken van thuis.

TerSpegelt
TerSpegelt Eersel, Nederland
ANWB Top Camping
  • Overdekt water- en zandspeelparadijs
  • Drie recreatieplassen met zandstrand
  • 5-sterren & ANWB erkende top Camping
9.1 / 10
9.1 / 10
Algemene indruk
9
Ligging
9
Service
9
Prijs kwaliteit
9

Kosten Sterrenstrand

Kaartjes voor een dagbezoek aan TerSpegelt inclusief zwembad en SterrenStrand kosten €12,50 per persoon (vanaf 2 jaar). Het is helaas niet mogelijk om dagkaarten te reserveren. Vergeet ook niet voor je bezoek de actuele openingstijden te bekijken.

Conclusie

Wij zijn al bij diverse binnenzwembaden en -speeltuinen geweest, maar SterrenStrand is voor jonge kinderen zeker een van de leukste! Er zijn verschillende gedeeltes in het zandspeelparadijs en overal is er genoeg te doen. Kijk voor meer informatie over Sterrenstrand op de website van Terspegelt.

 

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.