Laatste update 18 Dec 2023
7 Tips Om te Verdwalen in Avontuur op Sandberghe

Op zoek naar een betoverende plek om te ontsnappen aan de alledaagse drukte? Dan is Vakantiepark Sandberghe in Uden, gelegen tegen de imposante stuifduinen van Bedaf, dé bestemming waar je wilt verdwalen in avontuur. Hieronder vind je 7 tips om het maximale uit jouw Sandberghe-ervaring te halen. 

Sandberghe
Sandberghe Uden, Nederland
Heerlijk kleinschalig park
  • Unieke vakantiewoningen in de natuur
  • Gelegen bij de stuifduinen van Bedaf
  • Knuffelen met parkdieren
8.5 / 10
8.5 / 10
Algemene indruk
8.5
Ligging
8.5
Service
9
Prijs kwaliteit
8.5

1. Avontuurlijk overnachten

Op de Sandberghe kun je overnachten in unieke avontuurlijke accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor een Boomhut om te genieten een adembenemend uitzicht terwijl je ontspant in je privéjacuzzi hoog boven de grond.

sandberghe-10.jpeg

Of kies voor vorstelijke luxe in de Koningslodge met Hottub, waar de fijne hottub en de pelletkachel zorgen voor een koninklijke ambiance, perfect voor gezellig samenzijn. Voor de liefhebbers van glamping is er de Duin Lodge, een safaritent met eigen sanitair en pelletkachel, een gezellige uitvalsbasis na een dag vol avonturen.

2. Betoverende Bedafse Bergen

Stap in de betoverende wereld van de Bedafse Bergen, waar de magie van de hoogste stuifduin van Europa je omarmt. Terwijl je door de Bedafse Bergen wandelt, adem je de verfrissende boslucht in en word je betoverd door de prachtige natuur om je heen. Hier, te midden van de imposante duinen, vind je de perfecte omgeving om te wandelen, waar elke stap je dichter bij de natuur brengt. Je kunt het mooie natuurgebied ook met de fiets verkennen.

sandberghe-5.jpg

Voor een extra dosis avontuur en plezier kun je genieten van het Docus Das Avonturenpad. Het Docus Das Avonturenpad neemt jonge ontdekkers mee op een interactieve reis door de natuur, waarbij ze onderweg leuke en educatieve opdrachten kunnen uitvoeren. Docus Das, de vriendelijke das, staat garant voor een avontuurlijke ontdekkingstocht vol fascinerende weetjes over de flora en fauna in de Bedafse Bergen.

3. Op avontuur met je paard

Stel je voor: de geur van vers hooi vermengd met de frisse boslucht van de Maashorst, het geluid van hoeven die zachtjes op de grond tikken terwijl je paard geniet van zijn rust. Bij Sandberghe wordt deze droom werkelijkheid, want hier kun je niet alleen genieten van een vakantie midden in de natuur, maar ook samen met je trouwe viervoeter.

sandberghe-14.jpg

Op de Sandberghe beschikken ze over 4 ruime paardenstallen, compleet met 4 zadels en een stalkamer. Hier kan je paard ontspannen rusten na een dag vol ontdekkingen.

4. Wellness oase

Na al dat avontuur ben je misschien toe aan wat ontspanning. Trakteer jezelf op een wellness escape in Noord-Brabant. Ontspan in een privéjacuzzi en kom tot rust in de sauna. Een perfecte manier om lichaam en geest te verwennen te midden van de prachtige natuur.

sandberghe-13.jpg

Voor een ultieme dag van ontspanning kun je overwegen om de Wellnessboot in Mill te bezoeken of een bezoek te brengen aan Sauna Devarana in Den Bosch. De Wellnessboot biedt een unieke ervaring, dobberend op het water, met diverse sauna's, baden en ontspanningsmogelijkheden. Sauna Devarana in Den Bosch is een oase van rust en luxe, waar je kunt genieten van diverse sauna's, baden en wellnessbehandelingen. De sfeervolle ambiance en de professionele aanpak zorgen voor een complete wellnesservaring.

5. Op avontuur in de culinaire wereld

Geniet van een verfijnde culinaire ervaring bij de Bedafse Pier, gelegen aan de voet van de Bedafse Bergen naast Sandberghe. Of je nu zin hebt in brunch, lunch, borrel of diner, de Bedafse Pier verwelkomt wandelaars, fietsers en bourgondiërs met diverse lekkernijen, van koffie tot borrel en hartige gerechten.

sandberghe-12.jpg

Deze sfeervolle ontmoetingsplek biedt een symfonie van diverse wijnen die samenkomen met heerlijke gerechten. Bourgondisch genieten krijgt hier betekenis met het sissende geluid van vlees op de grill en de hypnotiserende wervelingen van opstijgende rook. Samen tafelen wordt een onvergetelijke ervaring, omringd door natuurlijke pracht.

Wil je meer culinaire ontdekkingen? Probeer Restaurant Hertog Jan in Veghel-Centrum, Oonivoo WineSpired in Uden voor luxe, Brasserie de Conversatie voor creatieve gerechten, of BBQ Restaurant Smook voor smaakvolle grillgerechten.

6. Kinderavontuur op de Sandberghe

Voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuurlijke activiteiten voor hun kinderen, biedt het Doe & Ontdekteam van Sandberghe een unieke ervaring met Korrel en Blaadje. Deze twee avonturiers, Korrel de zandridder en Blaadje het boselfje, nemen kinderen mee op ontdekkingstochten die draaien om de prachtige natuur in en rondom het park.

Elke week staat in het teken van een ander natuurthema, zoals een waterweek, bosweek of zonweek. In de ochtend kunnen de kinderen creatief aan de slag met knutselactiviteiten in de gezellige Doe & Ontdekplek, gelegen tegenover de grote speeltuin.

7. Adrenaline op grote hoogte

In de betoverende omgeving rondom Sandberghe ontvouwen zich avontuurlijke mogelijkheden voor degenen die op zoek zijn naar een actieve ontsnapping. Voor diegenen die de hoogte in willen, wacht een spannende ervaring met klimmen.

sandberghe-15.jpg

De klimroutes, klimelementen en ziplines zijn uitdagend en bieden een opwindende mogelijkheid om de natuur vanuit een ander perspectief te bekijken. Het boulderen voegt een element van tactische uitdaging toe aan de klimervaring, waardoor elke beweging een interessante puzzel wordt.

Sandberghe, beleef het avontuur

De Sandberghe is niet zomaar een vakantiepark; het is een poort naar avontuur, ontspanning en ontmoeting. Dus, pak je koffers, laat de dagelijkse sleur achter je en verdwaal in de prachtige wereld van Sandberghe in Uden. Het is de ultieme plek om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Sandberghe
Sandberghe Uden, Nederland
Heerlijk kleinschalig park
  • Unieke vakantiewoningen in de natuur
  • Gelegen bij de stuifduinen van Bedaf
  • Knuffelen met parkdieren
8.5 / 10
8.5 / 10
Algemene indruk
8.5
Ligging
8.5
Service
9
Prijs kwaliteit
8.5

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024
  • ALPS Resorts — Diverse winter en zomer Alpen deals

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.