Laatste update 02 Jan 2024
De Port Zélande Zwembad Gids voor 2024

Een vakantie bij Port Zélande in Zeeland staat garant voor een spetterende tijd in het waterparadijs van Aqua Mundo. Met vernieuwde faciliteiten en attracties is het zwembad een trekpleister voor gezinnen. Ontdek hier de ultieme gids voor het Port Zélande zwembad in 2024.

Port Zelande
Port Zelande Ouddorp, Nederland
  • Tussen het Grevelingenmeer en Noordzeestrand
  • Aqua Mundo met 2 glijbanen, wildwaterbaan en waterspeeltuin
  • Comfortabele cottages en lodge tenten
8.4 / 10
8.4 / 10
Algemene indruk
8.5
Ligging
8.6
Service
8.3
Prijs kwaliteit
7.7

Aqua Mundo Port Zélande 

Het Port Zélande zwembad, ook bekend als Aqua Mundo, is het kloppende hart van waterplezier op het vakantiepark. Na een frisse vernieuwing is de Aqua Mundo nog groter geworden, met een indrukwekkend Water Playhouse voor eindeloze avonturen. Van adrenalineverhogende glijbanen tot ontspannende bubbelbaden.

Centerparcs-Port-Zélande-12.jpg

Binnen de Aqua Mundo vind je verschillende zwembaden die elk een unieke ervaring bieden. Het golfslagbad simuleert de zee, waardoor bezoekers de golven kunnen trotseren. Voor de zonaanbidders is er ook een buitenzwembad, waar je kunt genieten van verwarmd water en zonnebaden op comfortabele ligstoelen. De diverse zwembaden zorgen ervoor dat iedereen, van jong tot oud, kan genieten van waterpret op zijn eigen manier.

Topattracties van zwembad Port Zélande

In de opwindende wereld van Aqua Mundo in Port Zélande vind je een paar absolute topattracties die zorgen voor een onvergetelijke waterervaring. Van adrenalineverhogende glijbanen tot ontspannende bubbelbaden, deze attracties beloven plezier voor alle leeftijden. Ontdek hier de topattracties die dit zwembad tot een waar waterparadijs maken.

Turbo Tunnel: Adrenalinekick in het duister

Voor de avontuurlijke zwemmers is de Turbo Tunnel dé attractie die de adrenaline doet stromen. Een krachtige waterstraal neemt je mee op een opwindende reis door een lange, donkere tunnel. De duisternis versterkt de spanning terwijl de krachtige stroming je voortstuwt. Met elke bocht voel je de opwinding toenemen, en uiteindelijk beland je met een spectaculaire plons in het verfrissende zwembad. 

port-zelande-13.jpg

Wildwaterbaan: Een tropisch avontuur

Stap in de enige echte wildwaterbaan van Center Parcs en laat je meevoeren op een spannend tropisch avontuur. Omgeven door palmbomen en exotische planten ervaar je de sensatie van wilde stromingen terwijl je langs bochten en draaikolken raast. De wildwaterbaan van Aqua Mundo biedt niet alleen een opwindende rit, maar ook een visueel feest van exotische flora. 

port-zelande-5.jpg

Lazy River: Ontspannen dobberen in stijl

Voor wie de voorkeur geeft aan een meer ontspannen waterervaring, is de Lazy River de perfecte keuze. Laat je meevoeren op de gemoedelijke stroming van deze kalme waterweg. Dobber rustig rond, genietend van de omgeving terwijl je ontspant op je zwemband. De Lazy River biedt een ideale manier om even te ontsnappen aan de opwinding van de andere attracties. Het is een rustgevende en schilderachtige reis door het zwembad, perfect voor degenen die willen genieten zonder haast.

port-zelande-9.jpg

Duikintroductie: Verken de diepten van Aqua Mundo

Voor degenen die altijd al de onderwaterwereld hebben willen verkennen, biedt de Duikintroductie een unieke kans. Start met een introductieles waarin de basisprincipes van duiken worden uitgelegd door een ervaren instructeur. Na het verwerven van de nodige kennis, maak je een duik in Aqua Mundo onder deskundige begeleiding. Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. 

port-zelande-10.jpg

Bubbelbaden: Luxe ontspanning op zijn best

Voor een vleugje luxe ontspanning zijn de warme bubbelbaden van Aqua Mundo de perfecte keuze. Laat de bruisende bubbels je vermoeide spieren kalmeren terwijl je geniet van de aangename warmte. 

port-zelande-11.jpg

Zwembad Port Zélande voor de kleintjes

In Aqua Mundo is aan alle leeftijden gedacht, en de jongste bezoekers worden verwend met een magisch wateravontuur in het Kinder-doe-bad. Hier vinden de allerkleinsten een speelparadijs op maat, compleet met glijbanen en fonteintjes die zorgen voor eindeloos plezier. 

port-zelande-12.jpg

Voor de allerkleinsten is er ook de mogelijkheid tot babyzwemmen, waarbij ouders onder begeleiding van een ervaren instructeur samen met hun baby kunnen deelnemen aan verschillende oefeningen en spelletjes. Deze speciale sessies creëren niet alleen een band tussen ouder en kind, maar bieden ook een gevoel van vertrouwen en comfort in het water. 

Een hoogtepunt voor kinderen is het Water Playhouse, met glijbanen, waterpistolen en een reusachtige emmer die 900 liter water uitstort over de spelende kinderen. Het Water Playhouse biedt een interactieve en kleurrijke omgeving waarin kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan terwijl ze genieten van spetterend plezier. 

port-zelande-15.jpg

Waterpret in de buitenlucht

In de zomermaanden kunnen bezoekers van Port Zélande genieten van waterpret in de buitenlucht met het Aquapark. Dit speelparadijs op het water beschikt over maar liefst 40 onderdelen, waaronder luchtkussens om op te springen, glijbanen en klauteractiviteiten. Met toezicht en zwemvesten is het een veilige en leuke manier om van de open lucht te genieten.

port-zelande-14.jpg

Over Port Zélande vakantiepark

Naast het indrukwekkende zwembad biedt Port Zélande ook een aantrekkelijk vakantiepark. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, waardoor gezinnen comfortabel kunnen verblijven. Andere faciliteiten, zoals restaurants, winkels en entertainment, zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven is op het park. Gelegen aan de Nederlandse kust en op loopafstand van het strand, biedt Port Zélande ook de mogelijkheid om te genieten van de zee en het strand.

port-zelande-8.jpg

Breng je vakantie tot leven in Aqua Mundo Port Zélande

Breng je vakantie tot leven met een bezoek aan het sensationele Aqua Mundo zwembad van Port Zélande. Of je nu op zoek bent naar adrenalineverhogende attracties, ontspanning in bubbelbaden of speelplezier voor de kleintjes, dit zwembad heeft het allemaal. Boek vandaag nog je verblijf en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie vol waterpret.

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.