Laatste update 07 Oct 2023
Ontdek de Magie van de Manege bij Camping Samoza

Samoza is niet zomaar een camping op de Veluwe. Het is een bestemming waar paardenliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Met een prachtige manege met luxe paardenstallen op het terrein biedt Camping Samoza een unieke ervaring voor zowel beginners als ervaren ruiters. Of je nu wilt leren paardrijden, je vaardigheden wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van de majestueuze schoonheid van deze prachtige dieren, de manege heeft voor elk wat wils. Lees verder en ontdek waarom een vakantie op camping Samoza een paradijs is voor paardenliefhebbers.

Camping Samoza
Camping Samoza Vierhouten, Nederland
 • Landelijke boerderijtjes met bedstee
 • Midden op de Hoge Veluwe
 • Binnenzwembad, buitenzwembad en waterspeeltuin
9 / 10
9 / 10
Algemene indruk
9.3
Ligging
9.3
Service
9
Prijs kwaliteit
8

Professionele paardrijlessen voor alle niveaus

De manege biedt paardrijlessen voor zowel kinderen als volwassenen, ongeacht hun ervaringsniveau. Ervaren instructeurs staan klaar om beginners te begeleiden bij hun eerste stappen op een paard en om meer gevorderde ruiters te helpen hun vaardigheden te verbeteren. Met geduld en expertise zorgen de instructeurs ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kan genieten van de rit.

Vakantie-met-paardrijdlessen-Veluwe-Samoza.webp

Prachtige buitenritten

Een van de hoogtepunten van de manege bij Camping Samoza zijn de buitenritten. Verken de prachtige omgeving te paard en laat je betoveren door de rust en schoonheid van de natuur. Rijd door uitgestrekte bossen, over glooiende heidevelden en langs schilderachtige beekjes. Deze ritten bieden een unieke manier om de omgeving te verkennen en te genieten van de vrijheid en de band tussen mens en paard.

Vakantie-met-paard-Veluwe-Samoza-buitenlessen.webp

Verzorging en omgang met de paarden

Naast het rijden, biedt de manege ook de mogelijkheid om te leren over de verzorging en omgang met paarden. Kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten zoals het poetsen en voeren van de paarden, waardoor ze een dieper begrip krijgen van deze prachtige dieren. Dit is een geweldige manier om hun liefde voor paarden te vergroten en verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen.

Vakantie-met-paard-Veluwe-Samoza-paard-verzorgen.webp

Ponyritjes voor de kleintjes

Voor de jongste paardenliefhebbers biedt de manege ponyritjes aan. Kinderen kunnen genieten van een korte rit op de rug van een vriendelijke pony, onder begeleiding van ervaren medewerkers. Dit is een geweldige kennismaking met paardrijden en een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Vakantie-met-paard-Veluwe-Samoza-pony-kinderen.webp

Professionele faciliteiten

De manege bij Camping Samoza beschikt over moderne faciliteiten die voldoen aan de hoogste standaarden. De stallen zijn ruim en goed onderhouden, met voldoende ventilatie en comfort voor de paarden. Daarnaast zijn er ruime binnen- en buitenbakken waar je kunt oefenen en je vaardigheden kunt verbeteren, ongeacht het weer.

Vakantie-met-paard-Veluwe-Samoza-ruimte-hok.webp

Samoza: Een waar paradijs voor paardenliefhebbers!

De manege bij Camping Samoza is een waar paradijs voor paardenliefhebbers. Met paardrijlessen voor alle niveaus, prachtige buitenritten, de mogelijkheid tot verzorging en omgang met paarden, en ponyritjes voor de kleintjes, is er voor ieder wat wils. Of je nu een ervaren ruiter bent of nog nooit op een paard hebt gezeten, de manege biedt een unieke ervaring die je vakantie bij Camping Samoza onvergetelijk zal maken. Boek vandaag nog je vakantie en beleef de vakantie van je dromen bij Camping Samoza!

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

 • De Leistert — Tot 35% last minute korting
 • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
 • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
 • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
 • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
 • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
 • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
 • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
 • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.