Laatste update 03 Feb 2023
Landal Coldenhove – DO’s and DONT's van dit Vakantiepark

Landal Coldenhove is een zeer compleet vakantiepark midden op de Hoge Veluwe. Het is een fantastische plek om heerlijk te ontspannen midden in de natuur, maar ook op het park zelf is heel veel te beleven. Neem een plons in het zwembad, ga spelen in het indoor speelparadijs of daag je mede vakantiegangers uit voor een partijtje bowling.

Op Landal Coldenhove hoef je jezelf dan ook zeker niet te vervelen. Wil je weten wat je zeker wel en niet moet doen tijdens je vakantie op Coldenhove, lees dan snel verder. 

Coldenhove
Coldenhove Eerbeek, Nederland
  • Mooi gelegen midden in het groen van de Hoge Veluwe
  • Veel outdooractiviteiten en recreatie voor de kinderen
  • Lekker zwemmen en indoor spelen
9 / 10
9 / 10
Algemene indruk
8.8
Ligging
9.2
Service
8.8
Prijs kwaliteit
8.9

Do´s op Landal Coldenhove

Er is zoveel te doen en te beleven op Landal Coldenhove dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Dit zijn de absolute ‘Do’s’ op Landal Coldenhove. 

Onbeperkt zwemmen 

Tijdens je vakantie op Landal Coldenhove kun je heel veel zwemplezier beleven in het mooie overdekte zwembad. Het zwembad is het hele jaar open en is gratis toegankelijk voor gasten van Landal Coldenhove. Er zijn verschillende leuke waterattracties en een gave stroomversnelling. Voor de allerjongsten is er een peuterbadje en kinderglijbaan. Je zult hier dagen kunnen doorbrengen.

Landal-Landal-Coldenhove-4.jpg

Neem je hond mee naar Landal Coldenhove

Landal Coldenhove is een huisdiervriendelijk vakantiepark. Honden worden dan ook van harte welkom geheten en je kunt zelfs een speciale hondenbungalow reserveren. In deze bungalow vind je een hondenbench, voederbakken en een omheinde tuin. Vlakbij het park is een losloopgebied in het bos. Na een mooie wandeling kun je met je hond genieten van een hapje of een drankje bij de Brasserie of Pizza Limone. 

landal-coldenhove-hondenhuis.jpg

Bezoek het vakantiepark met tieners 

Coldenhove is een van de weinige vakantieparken waar tieners het zonder twijfel naar hun zin zullen hebben. In het hoogseizoen zullen tieners verwelkomd worden door een tienerhost die alle tieneractiviteiten met je door zal nemen. Samen met je leeftijdsgenoten kun je gaan gamen, bowlen, film kijken, of gewoon kletsen in het Tienerhonk. Soms mogen jullie zelfs zwemmen na sluitingstijd en wordt er een kampvuur georganiseerd. 

Landal-Landal-Coldenhove-28.jpg

Download de Landal GreenParks App 

Heb je je vakantie op Landal Coldenhove geboekt dan is het aan te raden om voor aankomst de Landal GreenParks App te downloaden. Hier kun je digitaal inchecken en ontvang je de digitale sleutel van je vakantiehuis. De app geeft je alle informatie die je nodig hebt voor je verblijf. Je vindt er bijvoorbeeld de parkplattegrond, de faciliteiten en tips voor leuke activiteiten in de omgeving. 

Don´ts op Landal Coldenhove

Er zijn ook een aantal dingen die je beter niet kunt doen als je naar Landal Coldenhove gaat:

Je hele vakantie op het park blijven  

Er is zo veel te doen op Landal vakantiepark Coldenhove dat je misschien geneigd bent om je hele vakantie op het park te blijven. Maar dat is een absolute don´t, want rondom Coldenhove is van alles te beleven. Dankzij de prachtige ligging vlakbij de Veluwe kun je er eenvoudig op uit in de natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Loenense watervallen, ga klimmen op Veluwe Valley, of ga terug in de tijd bij het Nederlands Openluchtmuseum. 

Landal-Landal-Coldenhove-27.jpg

Tip. Koop de kaartjes voor attractiepark Burgers Zoo, De Apenheul of Juliana Toren bij de receptie zodat je niet in de rij hoeft te staan. 

Elke avond je eigen maaltijd koken

Er is niks mis met een lekkere huisgemaakte maaltijd, maar tijdens je vakantie mag je jezelf ook wel eens verwennen. Op Landal Coldenhove hoef je helemaal niet te koken, er zijn namelijk een aantal prima restaurants op het park zoals de Brasserie, Pizza Limone en een snackbar. Heb je een keertje geen zin om je eigen ontbijt te maken dan kun je ook een ontbijtarrangement bestellen. Heerlijk toch?

Landal-Landal-Coldenhove-9.jpg

Je nette kleding meenemen

Landal Coldenhove is gelegen midden in de natuur. Het enige wat je hier nodig hebt is een paar goede wandelschoenen want je kunt hier prachtige wandelingen maken. Ga zelf op pad of maak een wandeling met de boswachter en leer alles over de flora en fauna van de Veluwe. Op het park zelf kun je ook meedoen aan tal van sportieve activiteiten. Ga bijvoorbeeld klimmen op de klimwand, boogschieten onder begeleiding van een ervaren instructeur of speel een potje Adventure golf.

Landal-Landal-Coldenhove-20.jpg

Je fiets vergeten

Het gebied rondom Landal Coldenhove is een waar paradijs voor fietsers. Er is een uitgebreid fietsnetwerk, en ook voor mountainbikers zijn er een paar uitdagende routes door de natuur. Heb je zelf geen fiets bij dan kun je die ook gewoon huren op het vakantiepark. Naast gewone fietsen en mountainbikes kun je ook E-bikes, E-steps en E-bakfietsen huren zodat je op je gemak de Veluwe kunt verkennen. 

Landal-Landal-Coldenhove-18.jpg

Wat ga jij als eerste doen tijdens je vakantie op Landal Coldenhove?

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.