Laatste update 12 Mar 2024
Europarcs Duinresorts: Een Overzicht met Luxe Vakantieparken aan het Water

Europarcs Duinresorts bieden een unieke en luxe ervaring, omgeven door prachtige duinen, uitgestrekte stranden en schilderachtige landschappen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoonweg een moment van pure rust, de Duinresorts van EuroParcs bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie aan het water. 

5 Luxe Duinresorts aan het Water

In dit artikel geven we een overzicht van de 5 luxe Duinresorts van EuroParcs. 

1 Noordwijkse Duinen
8.3
  • Direct aan het strand
  • Verken de Bollenstreek
  • Aangenaam buitenbad
Bekijk prijzen Lees review
2 Parc du Soleil
8.2
  • Op 15 minuten fietsen van het strand
  • Midden in de bollenstreek
  • Centraal gelegen in Nederland
Bekijk prijzen Lees review
3 Recreatiepark de Woudhoeve
8.1
  • Op 4 kilometer van het strand 
  • Verwarmd buitenbad en recreatiestrand
  • In het duingebied bij Egmond aan Zee
Bekijk prijzen Lees review
4 Vakantiepark IJsselmeer
8
  • Vlakbij het middeleeuwse Medemblik
  • Aan het IJsselmeer 
  • Luxe watervilla's met steiger
Bekijk prijzen Lees review

EuroParcs Koningshof

Aan de rand van Nationaal Park de Schoorlse Duinen en slechts 5 km van het strand ligt EuroParcs Koningshof, voorheen bekend als Résidence Koningshof. Met zijn Oudhollandse uitstraling en lange groene lanen ervaar je hier het echte vakantiegevoel. Het veelzijdige dorpje Schoorl biedt voor elk wat wils; natuur, cultuur en geschiedenis. Kom het zelf ontdekken!

EuroParcs-Koningshof-5.jpg

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Duinen Gelegen aan de prachtige Zuid-Hollandse kust, te midden van de duinen van Noordwijk, bevindt zich EuroParcs Noordwijkse Duinen. Dit is dé plek om volledig tot rust te komen in een comfortabel vakantiehuis, appartement of op een van de kampeerplaatsen. Op slechts 3 kilometer afstand liggen de Noordzee, het strand en talloze gezellige strandtentjes langs de kust.

EuroParcs Noordwijkse Duinen 8.jpg

EuroParcs Parc du Soleil

Op een steenworp afstand van de Nederlandse kust, het strand en de duinen ligt EuroParcs Parc du Soleil in het Zuid-Hollandse Noordwijk. Dit vakantiepark biedt een overvloed aan faciliteiten voor zowel jong als oud. Geniet van een binnenzwembad, een indoor speeltuin en huur een fiets of E-Chopper voor een prachtige verkenningstocht door dit unieke stukje Nederland.

EuroParcs-Parc-du-Soleil-6.jpg

EuroParcs de Woudhoeve

Een zorgeloze vakantie in een comfortabel vakantiehuis, vlakbij de Nederlandse kust, het strand en de duinen: wat kun je nog meer wensen? EuroParcs de Woudhoeve is schitterend gelegen aan de kust van de Noordzee en is dé bestemming voor liefhebbers van zee en strand.

EuroParcs-De-Woudhoeve-7.jpg

EuroParcs IJsselmeer

Langs de oevers van het IJsselmeer, in het waterrijke Medemblik, ligt EuroParcs IJsselmeer, voorheen bekend als Bungalowpark Zuiderzee. De ligging aan het water, de serene sfeer op het park en de levendige en diverse omgeving geven je direct een vakantiegevoel. Voeg daar de voorzieningen van het park aan toe en je bent verzekerd van een heerlijke vakantie!

20230207_europarcs___ijsselmeer_wellness_221_9c04256d-5078-4962-b921-3a6980ea9649.jpg

Welk Duinresort kies jij? 

Ervaar zelf de prachtige Duinresorts van EuroParcs en creëer onvergetelijke herinneringen met je familie of vrienden. Of het nu gaat om een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een ontspannende solo-ontsnapping, de Duinresorts bieden de perfecte setting voor elke gelegenheid. Begin vandaag nog met het plannen van jouw volgende droomvakantie bij Duinresorts!

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.