Laatste update 27 Jul 2023
Ackersate Zwembad: Een Inspirerende Gids voor een Dag Vol Waterpret

Het Ackersate zwembad is een bron van waterplezier voor het hele gezin. Of je nu op Vakantiepark Ackersate verblijft of gewoon een dagje wilt zwemmen, het overdekte zwembad biedt een scala aan avonturen om van te genieten. Speciaal ontworpen voor families met jonge kinderen, zullen je kleintjes zich hier helemaal thuis voelen.

Ontdek waarom het Ackersate Zwembad de ideale bestemming is voor een dag vol waterpret.

Bekijk de verschillende zwembaden van Ackersate

Ackersate Zwembaden en Glijbanen

In het overdekte zwembad vind je maar liefst twee superwaterglijbanen en vier baden, die allemaal zijn afgestemd op de behoeften van zowel kinderen als volwassenen. Laat je meevoeren door de spanning van de Super Glider, een 48 meter lange glijbaan waar je telkens opnieuw van wilt genieten. Durf je de uitdaging van de Crazy Cone aan? Deze 51 meter lange glijbaan met een trechter geeft je een onvergetelijke rit van links naar rechts.

ackerstate-zwembad-glijbaan-crazy-cone-1.jpg

Speciaal voor de jonge zwemmers is er een  kinderbad, met een diepte van 70 centimeter en twee leuke glijbanen. Laat je kinderen zich uitleven en genieten van de fonteintjes die voor extra spetterpret zorgen. In het spetterbad, met een diepte van 10 tot 30 centimeter, kunnen de allerkleinsten zelfstandig spelen en hun wateravonturen beleven. Het is een veilige en speelse omgeving waar hun verbeelding tot leven kan komen.

Buitenavonturen bij het Ackersate Buitenbad

Op warme zomerdagen kun je genieten van het buitenbad, dat 10 bij 25 meter groot is. Laat je meedrijven door de stroomversnelling of zwem extra hard door het verfrissende water. Zelfs op koudere dagen blijft het buitenbad verwarmd, zodat je het hele jaar door van buitenzwemmen kunt genieten. Het buitenbad is perfect voor avontuurlijke zwemmers die op zoek zijn naar extra uitdaging.

ackerstate-buitenzwembad-2.jpg

Toegang en Arrangementen

Verblijf je op Vakantiepark Ackersate? Dan heb je gratis toegang tot ons zwembad (m.u.v. de jaarplaatsen). Ook als je niet op het park verblijft, ben je van harte welkom om te komen zwemmen. De toegangsprijs voor niet-gasten is € 7,50 per persoon vanaf 2 jaar. Voor frequente bezoekers bieden we 12-badenkaarten aan, geldig gedurende een jaar en verkrijgbaar voor € 75,00.

ackerstate-zwembad-3.jpg

Vier je kinderfeestje bij het zwembad en maak er een onvergetelijke dag van! Bekijk de arrangementen, die beginnen bij € 11,50 per persoon.

Speciale Activiteiten

Er zijn ook speciale activiteiten in het zwembad voor ouderen! Elke ochtend van 08:30 tot 10:00 uur is er zwemmen voor ouderen. Dus als je graag baantjes wilt trekken, ben je van harte welkom, zelfs als je niet op het vakantiepark verblijft. Voor frequente zwemmers is er een 12-badenkaart beschikbaar voor € 65,00.

Toegankelijkheid en Openingstijden

Het Ackersate Zwembad streeft ernaar om toegankelijk te zijn voor mensen met een (lichamelijke) beperking. Neem voor specifieke vragen contact met ze op.

De openingstijden zijn als volgt:

 • Zwembad banen zwemmen (voor ouderen): 08:30 - 10:00 uur
 • Zwembad vrij zwemmen: 10:00 - 18:00/20:00 uur (afhankelijk van het seizoen)

Ga naar het Ackersate Zwembad en creëer onvergetelijke herinneringen met je gezin. Geniet van het spetterplezier, de avontuurlijke glijbanen en de gezellige sfeer op het vakantiepark!

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

 • De Leistert — Tot 35% last minute korting
 • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
 • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
 • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
 • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
 • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
 • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
 • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
 • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.