Laatste update 04 Jan 2023
7 Redenen waarom je Landal Rabbit Hill NIET zou moeten boeken

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar Landal Rabbit Hill? Er zijn tal van redenen om dit vakantiepark op de Veluwe te bezoeken, maar er zijn ook een aantal dingen die je écht moet weten voordat je hierheen gaat! Lees snel verder en ontdek de 7 redenen waarom je Landal Rabbit Hill NIET zou moeten boeken. 

1. Je houdt niet van natuur

Houd je niet van natuur dan is een vakantie op Landal Rabbit Hill niet aan jou besteed. Het vakantiepark ligt namelijk midden op de Hoge Veluwe en je vakantiehuis is omgeven door groen. Sterker nog, terwijl je met een kopje koffie op het terras van je comfortabele vakantiewoning zit huppelen de konijntjes vrolijk regelmatig voorbij. En zodra je het park afloopt kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken om de Veluwe in alle rust te verkennen. 

Landal-Rabbit-Hill-natuurwandeling.webp

2. Ontspannen is niet echt jouw ding 

Ben je liever de hele dag aan het rennen en vliegen dan kun je beter thuisblijven want op Rabbit Hill doen ze er alles aan om jou een ontspannen verblijf te bieden. Je vakantiewoning ligt midden in de natuur. Bij mooi weer kun je buiten een boekje lezen met het getjilp van de vogeltjes en ruisende blaadjes op de achtergrond en ‘s avonds kruip je lekker voor de open haard. Bovendien zijn er woningen met een sauna of bubbelbad waar je ultieme rust en ontspanning zult beleven.

Landal-Rabbit-Hill-achtertuin-ontspannen.webp

3. Waterpret is ook niet aan jouw besteed 

Op Landal Rabbit Hill vind je een redelijk groot zwembad met als thema Bollo de Beer. In dit zwembad is het dankzij de vele waterspeeltoestellen, kinderglijbaan en stroomversnelling onmogelijk om geen waterpret te beleven. Bovendien kun je hier niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds volop zwemplezier beleven dankzij de sfeervolle verlichting boven en onder water. Dankzij de grootte van het zwembad is het zowel voor gezinnen met kinderen, als tieners en volwassenen een superleuk bad. 

Landal-Rabbit-Hill-binnenzwembad.webp

4. Je hebt geen zin om je sportschoenen mee te nemen

Op Rabbit Hill is zoveel te doen op sportief vlak dat het zonde zou zijn om je sportschoenen thuis te laten. Maar heb je ze toch niet bij, niet getreurd, op de bowlingbaan krijg je er gewoon schoenen bij. En voor een potje tafeltennis of pool heb je je sportschoenen ook niet nodig. Stiekem toch wel zin in iets sportiefs dan kun je een partijtje tennis spelen of erop uittrekken met de mountainbike. En als je zelf geen mountainbike hebt dan kun je er gewoon een huren bij de receptie.

Landal-Rabbit-Hill-sporten-fietsen.webp

5. Je gunt je hond geen fijne tijd

Wie uitkeek naar een vakantie zonder zijn trouwe viervoeter zit op Landal Rabbit Hill niet op de juiste plek. Het park is namelijk hartstikke huisdiervriendelijk. Honden zijn in sommige restaurants welkom en na een heerlijke wandeling door het bos kunnen ze onder de hondendouche. En wil je echt het beste voor je hond dan kies je voor een Hondenbungalow met een omheinde tuin en alles wat jouw trouwe viervoeter nodig heeft.

Landal-Rabbit-Hill-luchtfoto.webp

6. Je vermaakt je kinderen liever zelf

Een ding is zeker, je kinderen zullen een toptijd hebben op Landal Rabbit Hill. Er is namelijk het hele jaar door een fun & entertainment-programma waarbij je ook regelmatig Bollo de Beer zult ontmoeten. Bovendien kunnen kinderen naar hartenlust klimmen en ravotten in het indoorspeelparadijs, de ballenbak of op de trampoline. Liever creatief bezig dan kun je bij de Knutsel Club terecht. Tja, als je liever wil dat je kinderen de hele vakantie bij je vakantiehuisje zitten dan kun je dit park beter niet boeken. 

Landal-Rabbit-Hill-speelparadijs.webp

7. Koken doe je liefst zelf

Ok, technisch gezien kun je wél zelf koken op Landal Rabbit Hill, want je vakantiewoning heeft een complete keuken. Maar dat hoeft eigenlijk niet want bij de brasserie kun je genieten van een heerlijke lunch of diner, klaargemaakt met lokale duurzame ingrediënten. Liever in je eigen vakantiehuis eten dan kun je een gourmetarrangement bestellen of de ontbijtservice laten komen. 

Landal-Rabbit-Hill-famillie-restaurant.webp

Houden al deze redenen om Landal Rabbit Hill NIET te boeken je niet tegen? Bekijk dan snel alle opties bij Landal Rabit Hill en ga een heerlijke vakantie tegemoet.

Rabbit Hill
Rabbit Hill Nieuw Milligen, Nederland
  • Overnachten midden in de bossen
  • Zwembad, speelvoorzieningen en animatie
  • Gelegen op de Hoge Veluwe
8.9 / 10
8.9 / 10
Algemene indruk
8.8
Ligging
9.4
Service
8.8
Prijs kwaliteit
8.8

Zoek je liever nog even verder? Bekijk hier onze Landal parken overzicht of bezoek hier alle vakantieparken in Nederland.

 

Op vakantie in 2024? Top aanbiedingen

  • De Leistert — Tot 35% last minute korting
  • Landal —  Diverse last minute aanbiedingen
  • RCN — Diverse vakantieknallers. VOL = VOL
  • Center Parcs — Vroegboekkortingen tot 20%
  • Beekse Bergen — Tot 15% vroegboekkorting
  • Roompot — Buitengewone uitpakkers al vanaf €99
  • Topparken — Bekijk alle vakantiedeals voor 2024
  • EuroParcs — Tot 30% vroegboekkorting
  • Molecaten — Tot 15% korting op je vakantie in 2024

Over de auteur

Matt is de oprichter van Vakantiepark Vergelijker. Hij heeft een bachelor in vrijetijdsmanagement en is al meer dan 10 jaar actief in de reissector en online marketing. Matt's favoriete vakantieparken zijn Het Meerdal en de Schatberg waar hij als kind veel uren met plezier heeft doorgebracht.