Brugse Heide

6.8
Laatste update 01 Feb 2024
Valkenswaard, Nederland

Vakantiepark Brugse Heide is een heerlijke plek voor iedereen die houdt van natuur, ruimte en rusten geniet van het groene landschap van Noord-Brabant. Alle buitensporten zoals zwemmen, wandelen en fietsen kunnen hier naar hartenlust worden beoefend en in het verwarmde buitenzwembad is het dolle pret. Bovendien kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de speeltuin, skelteren en midgetgolfen.

Zwemmen op Brugse Heide

Oostappen Brugse Heide heeft een lekker verwarmd buitenzwembad. Bij mooi weer bruist het van de gezelligheid rondom en in het buitenzwembad van Vakantiepark Brugse Heide. De jongste gasten kunnen spetteren in het peuterbad. Terwijl de oudere jeugd zicht vermaakt in het grote buitenzwembad. Vanaf de ligweide of het terras kun je een oogje in het zeil houden en lekker ontspannen met een goed boek.

Activiteiten op het Oostappen vakantiepark

Op dit Oostappen vakantiepark kun je volop ravotten in de indoorspeeltuin. Er zijn talrijke speeltoestellen zoals klimtorens, glijbanen, en een touwparcours. In de schoolvakanties is er een uitgebreid entertainmentprogramma met activiteiten voor jong en oud. Ook aan oudere kinderen tot 16 jaar is gedacht. Zo zijn er puzzeltochten en sportcompetities. Maar ook schminken, bingo en knutselen staat op het programma.

Ook leuk is het om je kinderen uit te dagen voor een partijtje voetbal, tennis of midgetgolf. Ook de skelterbaan is zeer populair onder alle kinderen, net als de airtrampoline en de kinderboerderij. 

Overnachten op de camping of in de hoeve

Op Vakantiepark Brugse Heide kun je ervoor kiezen om in een stacaravan met twee slaapkamers te overnachten of in de hoeve. In deze grote vakantiewoning is ruimte voor maar liefst 12 personen. Wil je liever kamperen dan kan dat natuurlijk ook. Neem zelf je caravan, vouwwagen en tent mee en geniet van het buiten zijn. 

Omgeving Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide is een groen familiepark in het Brabantse Valkenswaard, midden op het platteland In deze rustige en landelijke omgeving kun je eindeloos wandelen en fietsen. Maar ook de gezellige stad Eindhoven ligt vlakbij. Hier kun je winkelen, een terrasje pikken en een hapje eten. Of wat dacht je van het Prehistorisch openluchtmuseum? Hier ga je terug de tijd in en de informatie wordt zo levendig gegeven dat je helemaal mee terug genomen wordt in het verleden. Leuk en leerzaam!

Horeca: Eetcafé, snackbar & ijssalon

Je kunt er voor kiezen om zelf te koken in je huisje of op de camping. Maar heb je even geen zin om te koken dan kun je ook lekker snacken op het terras of het eetcafé bezoeken. Hiervandaan heb je ook zicht op het zwembad, en kun je een ijsje kopen. In de zomervakanties worden er veel activiteiten georganiseerd en is het vaak een gezellige boel op het terras. 

Tips van bezoekers

Dit vakantiepark heeft een eigen buitenzwembad, maar bij minder weer is het heel fijn dat je ook het binnenbad van Oostappen het Blauwe Meer kunt bezoeken. Naast een leuk binnenzwembad is hier ook een overdekt strandbad met allerlei leuke houten speeltoestellen. We hebben ons hier heel wat dagen vermaakt. 

Dit vakantiepark ligt heel mooi in de natuur en op het park zelf is het heel gezellig. Leuk personeel en een goede atmosfeer voor een fijne vakantie.

Ons oordeel

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide is een park dat met name geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het is een gezellige sociale camping waar altijd wel wat te doen. Het is ook mooi gelegen en biedt heel wat leuke daguitstapjes in de omgeving.

Accommodaties

  • 4-persoons
  • 12-persoons

Adres

Vakantiepark Brugse Heide

Maastrichterweg 183

5556 VB

Valkenswaard

Nederland

Download Plattegrond

Bestandsformaat: PDF
Download Plattegrond

Plaats een review

Ben je bij het Brugse Heide geweest? Laat anderen weten wat je ervan vond en help ons en andere park bezoekers met uw feedback.

Review plaatsen
Oostappen Brugse Heide
Bekijk prijzen
  • Gezellig park midden in de natuur
  • Super voor kinderen: animatie, buitenbad & indoor speelparadijs
  • Stacaravans + luxe kampeerplaatsen + groepsaccommodatie
Bekijk prijzen
6.8 / 10.0
Algemene indruk
7.2
Ligging
8.1
Service
6.4
Eten
6.1
Accommodatie
6
Kindvriendelijk
7.3
Prijs/kwaliteit
6.5

Accommodaties

  • 4-persoons
  • 12-persoons

Adres

Vakantiepark Brugse Heide

Maastrichterweg 183

5556 VB

Valkenswaard

Nederland

Download Plattegrond

Bestandsformaat: PDF
Download Plattegrond

Plaats een review

Ben je bij het Brugse Heide geweest? Laat anderen weten wat je ervan vond en help ons en andere park bezoekers met uw feedback.

Review plaatsen

Brugse Heide

6.8
Bekijk prijzen